SOS Anyosom nem hagy beken hogy engedjem bele a 4 honapos kislanyomat a kerti medencejukbe, ami kutvizzel van feltoltve. Szerintetrek?
Figyelt kérdés
En nagyon nem akarom...2011. jún. 22. 18:34
1/19 anonim válasza:
és mibajod van a kút vízzel! Ha meg nagyon nem akarod akkor mondd meg neki, hogy félsz hogy elkap a kislány valamit!
2/19 anonim válasza:
Te döntesz, a te gyereked. Mondjuk, ha nem issza meg a pici, akkor baja nem lesz tőle. A miénk is kútvízzel töltött, az én lányom kissé később, csupán 9-10 hónaposan fürdött benne, de csak azért, mert akkor lett nyár. Úszógumiban volt, nem csapkodtak a tesók, ő meg borzasztóan élvezte. Ja! figyeltem, hogy ne vegye a kezét a szájába...
3/19 anonim válasza:
Tisztitják rendesen?nálunk a medence kutvizzel volt feltöltve,de kristálytiszta volt mert ment mindig a vízszűrő a mediben.meg vegyszereztük ami kellett bele.
de nem mindegy az se h a kut be van-e vizsgáltatva.ha iható a vize,akkor miért ne?
4/19 anonim válasza:
Ja! kb. 8 hós volt akkor a fiam.
5/19 A kérdező kommentje:
Ez az hogy a kut nincs bevizsgalva, a szurot meg nem tettek bele a medencebe. Sot, klort sem meg semmit....
2011. jún. 22. 18:41
6/19 anonim válasza:
fiam(8hónapos) is kútból töltött medencében fürdik nagyiéknál,amibe nem tesznek se klórt,se szűrőt,semmit,mégse volt sose semmi baja.Enyire szerintem nem kell félteni,de te tudod,ha nem szeretnéd,akkor nem engeded és kész,megmondod anyósodnak.
7/19 A kérdező kommentje:
Ezert voltam ra kivancsi hogy mas mit csinal, hati azt mondjatok hogy nem lett belole baj akkor nem banom
2011. jún. 22. 18:51
8/19 anonim válasza:
Baja akkor lehetne a kútvíztől, ha vagy túl közelről (talajvíz) jönne fel vagy a másik lehetőség, hogy nitrátos lenne. De még a nitrátos víz is csak akkor jelent veszélyt, ha sokat kap belőle a baba, mondjuk azzal itatják vagy azzal készül a tápszere. Ha tartjátok a vízben, kicsi az esély, hogy beleigyon :)
9/19 anonim válasza:
Én valószínűleg nem engedném, de én tipikus paraanyu vagyok, szóval ne hallgass rám! Én a kisfiamnak csak a lábát fogom a medencénkbe belelógatni, legalábbis 6 hós koráig biztosan. Az is nagyon kellemes, egyébként meg minek forralgatom neki a vizet teához, tápszerhez akkor...
10/19 anonim válasza:
Nekem a dokinénink azt mondta, az idei nyarat még hagyjuk ki pancsi nélkül. Holnap lesz 3 hónapos a babánk, tehát még simán fürödhetne ezen a nyáron is pancsolóban, de nem ajánlja a doki. Még nagyon nem jó a hőháztartásuk. Ezért is van, hogy a napon gyorsan felhevülnek, a vízben meg gyorsan kihűlhetnek. Nem hiszem, hogy 4 hósan olyan nagyon igényli egy baba a medencézést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!