Szerintetek engedjem el egy hetre a nagyszulokhoz?
Figyelt kérdés
a nagyszulok nagyon kerlelnek, hogy 5 napra engedjem el a lanyunkat, hogy vigyazzanak ok ra.20 honapot toltott a kislanyom. a nagyszulok tavolabb (200km)laknak tolunk, kertes hazban, rendezett korulmrnryk kozott. eleg gyakran szoktunk egyutt menni, kislanyom ismeri oket es szereti, tudom, hogy ilyen szempontbol minden rendben lenne.mar volt naluk 2x 1-1 hetet, mikor mi kulfoldon voltunk, es nem tudtuk magunkkal vinni, minden rendben volt akkor is, csak egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy legyek nelkule, meg tul kicsinek tartom es nem tudom, hogy utasitsam vissza a kerest. vagy csak egyszeruen engedjem el, mert tenyleg elvezet neki is es a nagyszuloknek is?
Nem értem. Ha már volt ott kétszer is 1-1 heteket, akkor most mi a gondod? Most mitől lett hirtelen kicsi ahhoz, hogy elengedd?
Vagy félreértettem valamit?
2010. aug. 23. 14:42
2/20 A kérdező kommentje:
nem ertetted felre, csak amikor naluk volt, akkor nem volt mas valasztasunk, mert nem tudtuk vinni, es nagyon hamar eltelt nekunk a het...most arrol lenne szo, hogy elkernek "nyaralni", mint a 3-4-5 eves gyerekeket szoktak a nagyszulokhoz vinni, es nekem(nekunk)nagyon fog itthon hianyozni...
2010. aug. 23. 14:46
3/20 anonim válasza:
Ne fejőstehénnek tartsd a nagyszülőket! Gondolom párod szüleiről van szó, őt is sikerült felnevelniük szerethető emberré, az unokájukat is szeretik, ne legyél önző. Neki is jobb, ha ismeri a nagyszülőket, egy egész hétig kényeztetve lenne, és neked is lenne egy kis időd magadra és a párodra. Szerintem.
2010. aug. 23. 14:48
4/20 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy ne tartsam fejostehennek a nagyszuloket????
ki beszelt ilyesmirol??? eppen azt szerettem volna kihangsulyozni, hogy maximalisan megbizok bennuk es tudom, hogy jo dolga lenne a gyereknek ott... csak meg korainak tartom, hogy minden kulonosebb ok nelkul(lasd segitseg a szuloknek)elkerjek
2010. aug. 23. 14:52
5/20 anonim válasza:
20 hónapost elengednék. Biztosan megbízható kezekben, szerető nagyszülőkkel lenne. Én elengedném. (15 hónapos anyukája)
2010. aug. 23. 14:53
6/20 anonim válasza:
Na de milyen furcsa vagy, amikor te akartad, hogy vigyázzanak a lányodra megfeleltek a nagyszülők és nem volt kifogás, hogy kicsi a gyerek meg stb
De most, hogy nekik lenne jó, hogy ott legyen az unoka jönnek a kifogások?
És amikor halaszthatatlan okból külföldre kellett utaznod, el tudtad képzelni, hogy megleszel egy hétig a lányod nélkül most meg nem?
Hát tudod ehhez hozzászólni sem lehet.
2010. aug. 23. 14:54
7/20 anonim válasza:
Nem bántásnak szántam, de ha csak akkor lehet náluk a gyerek, ha nektek dolgotok van, akkor eléggé így fog lejönni. (második voltam)
2010. aug. 23. 14:54
8/20 anonim válasza:
Úgy látom ez neked probléma nem a lányodnak. Ő nem érzi a különbséget, hogy ti otthon maradtok vagy mint annak idején külföldre mentek. Ha a lányodnak tisztán élvezet, semmi változást nem láttál rajta akkor menjen nyugodtan, akármikor értemehettek. Az én két éves lányomat nem szívesen adnám egy hétre, de pusztán csak azért, mert ha egy napra a nagyszülőknél van délután már keres. Ha nem lenne anyás tuti már most nyaralna és nem csak pár év múlva!
2010. aug. 23. 14:57
9/20 anonim válasza:
1.vagyok.
Ha már volt ott, és jól érezte magát, akkor engedd el.
Amúgy nekem is 20 hósom van, még 1 éjszakát sem engedném el nagyszülőnél aludni, szerintem még kicsi hozzá, nemhogy 1 hétig. Másik, én nem tudnék nélküle kikapcsolódni.
De nálatok más a szitu, már aludt ott, így nem gond.
2010. aug. 23. 14:58
10/20 A kérdező kommentje:
koszonom a rendes(es nem szemrehanyo) valaszokat!
talan altalanosabban kellett volna fogalmazzak es kevesebb reszlettel...valahogy igy
"Mas is el szokta engedni a 20 honapos gyereket a nagyszulokhoz?"
amikor naluk volt, az sem "lepasszolas" volt, hanem ok kertek, hogy vigyazhassanak ra, mert maskepp is megoldhato lett volna...de miert kell mindig szemrehanyas, felelossegre vonas stb?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!