Ez lehet később baj? Ne engedjem neki?
Hát,én nem engedném neki,hogy felhúzza a felsőm,és puszit adjon a cicimre- az enyémek csak a pocakomra adhatnak puszkót,míg a kicsi tesóka bent van. Amúgy,ha szeretgetni akarnak,akkor átölelnek,a kisebb simogatja a karom,lábam,arcom,puszit ad rá.
Bár én azt sem engedem,hogy a szoknyájukat felhúzzák,mutogassák a bugyijukat,vagy a cicijüket. Este szokta a kisebb-szintén júliusban lesz 2 éves- a saját cicijét mutatni,hogy ott van. De ennyi.
szia, az enyém 2 éves korig cicizett, azátn elvettem tőle, mert már nem volt tejem, és terhes is lettem. bibis lett a cici, ez volt a magyarázat. elfogadta, pedig nagy cicimániás volt. na de utána még hónapokig úgy aludt el, hogy elő kellett vennem a cicimet, és melléfeküdni. ő mondjuk nem birizgálta, mert mondtam neki hogy az nekem rossz. és szintén még hónapokig ha öltöztem és épp meglátta a cicimet, akkor odajött, és nevetett , mondta hogy cici cici! és egy-egy ujjal mondkét mellbimbómat egy pillanatra meg akarta érinteni. na én ezt hagytam neki, főleg hogy mást nem akart csinálni. ő meg ettől elégedett volt. mindkét szokását magától elhagyta. sztem azzal rosszabbat tettem volna neki, ha nem hagyom, mert így természetes úton kielégült a vágya és magától lecsengett amikor már nem votl igénye cicire. ha meg nem hagytam vlna neki, ki tudja milyen feldolgozatlan vágyak munkáltak volna benne....
szóval most 2,5 éves, és semmi cici cici nincs már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!