Ha 5 hónaposan ilyen akaratos és hisztis, mi lesz később?
Aki azt mondja, hogy 5 hónapos baba nem lehet akaratos, hisztis, annak még nem volt akaratos, hisztis gyereke :-)
enyém egyéves, már kommunikálgat, de a hisztik a régiek, sőt :-DDD nálunk nem javul. ha akar vlamit, akkor akar valamit és punktum :-) egyébként kiegyensúlyozott, elégedett, mosolygós baba, de vannak kirohanásai :-)))
Utolsó vagyok, most olvastam amit még írtál .-) akár a fiamról is írhattad volna :-) egyébként az elején én se tudtam mit kezdeni a dologgal, semmi se volt jó. hihetetlen érzékeny a picur, de manapság már tudom: hihetetlen okos is, elfogultság nélkül :-) ő egészen pici kora óta gondolkodik, de közben meg zsivány is és ugye most egy évesen már tud ezt-azt, produkálja magát. de ha nincs kedve, szégyenlősen félrefordul és nagy zsiványul vigyorog, hogy juszt se, majd ha én akarom. mostanság napi hisztik tárgya a babakocsi és csudájára járnak a környéken, amiket levág benne, ha menni kell valahová. ugyanis tanul járni, kb. egy métert megtesz önállóan és innentől kezdve úgy gondolja, hogy gyalog közlekedne :-) amire kap is néha lehetőséget, de amikor nem, akkor nem. :-) pár perc után beletörődik azért.
ha biztos vagyok benne, hogy hiszti ami annak tűnik (fő jellemzője, hogy egy csepp könnyet sem ejt), akkor figyelmen kívül hagyom és most már relatíve hamar megnyugszik. persze elmagyarázom neki, hogy ami nem, az miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!