Ha 4 hónaposan kezdem a hozzátáplálást, akkor ugyanaz a menete, mintha 6 hónaposan kezdeném?
Vagy pl. a 6hónapos korban ajánlott zöldség/gyümölcsöt csak akkor adjam majd neki, ha betöltötte azt a hónapot?!
Vagy esetleg lehet már előbb is kapnia?!
Bocsi, de azon kívül, hogy a gyerekorvos javasolta 3,5 hónaposan, hogy kezdjük el hozzátáplálni (nagyon székrekedéses és semmi nem hat neki, ami gyógyszer) nem nagyon mondott semmit, hogy ilyenkor hogyan kellene adni fokozatosan a dolgokat.
Jelenleg szombat 10 óra óta kap almát+tápszert, egy nap kétszer: tízóraira és uzsonnára + 90ml tápszer (ha csak tápszert eszik, akkor 150 ml megy le).
Holnap adhatok már neki esetleg őszibarackot is vagy azt hanyagoljam még hetekig?
Ha nem is hetekig, de szerintem még hanyagold. Még csak 3 napja táplálsz hozzá, nem?
Egyébként az alma húsa fog, a leve hajt.
A korai hozzátáplálásnál elvileg nem kellene korábban adnod a dolgokat.
Én is 4 hónaposan kezdtem a fiamnál, de 6 hónapos koráig nem is váltottunk ki étkezést, csak kóstoltattam vele.
Laevolactól kezdve a homeopátiásig mindent próbáltunk.
Nem mellesleg a Laevolac szirup miatt a lányunknak olyan hasgörcse volt... egyáltalán nem vált be és rosszabb lett tőle. Ráadásul, mikor elkezdett mindent vissza'hányni', akkor AR tápszert adtunk neki, csak ezzel az volt a gond, hogy olyan kemény volt a széklete, hogy szinte alig bírta segítséggel is kikakilni :/
Eközben meg semmilyen folyadékot nem ivott meg (se tea, se víz, se semmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!