Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha 4 hónaposan kezdem a...

Ha 4 hónaposan kezdem a hozzátáplálást, akkor ugyanaz a menete, mintha 6 hónaposan kezdeném?

Figyelt kérdés

Vagy pl. a 6hónapos korban ajánlott zöldség/gyümölcsöt csak akkor adjam majd neki, ha betöltötte azt a hónapot?!

Vagy esetleg lehet már előbb is kapnia?!

Bocsi, de azon kívül, hogy a gyerekorvos javasolta 3,5 hónaposan, hogy kezdjük el hozzátáplálni (nagyon székrekedéses és semmi nem hat neki, ami gyógyszer) nem nagyon mondott semmit, hogy ilyenkor hogyan kellene adni fokozatosan a dolgokat.

Jelenleg szombat 10 óra óta kap almát+tápszert, egy nap kétszer: tízóraira és uzsonnára + 90ml tápszer (ha csak tápszert eszik, akkor 150 ml megy le).

Holnap adhatok már neki esetleg őszibarackot is vagy azt hanyagoljam még hetekig?

2011. okt. 31. 09:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is nem régen kezdtem el a hozzá táplálást, úgy ahogy te csak én még 10óraira adok neki almalevet 50ml baba piskotával, kicsit belereszelek +90ml tápszer, többi étkezés 150ml tápszer. Nekem a következő sütötök lesz szerintem, de nem tudom, orvos azt mondta hogy még ne adjak neki barackot mert puffaszt. Sütötököt is késöbb szeretném majd, olyan 2hét múlva.
2011. nov. 6. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!