Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik 4 hónaposan kezdték a...

Akik 4 hónaposan kezdték a hozzátáplálást? Elmondanátok hogy ment?

Figyelt kérdés
Mivel kezdtétek? És legfőképpen hogyan reagált rá a babád? Nem köpte ki? Vagy fintorgott? Hogyan folytattátok? Mindenre kíváncsi vagyok, előre is köszönöm!
2011. jún. 1. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 4 hósan kezdtük, kisfiam tápszeres baba.

Először alma pépet kapott pár kanállal (én a levet kihagytam a kóstoltatásokból), aztán őszi ill sárgabarackos bébiételt. Nagyon jól fogadta, nem köpte ki, kicsit fintorgott, nem tudta elképzelni mi ez amit a szájába adok:)) Nálunk hamar kiváltott egy étkezést, másfél hét alatt, már tízóraira csak gyümit eszik, alma-barack-meggy. 3 napja pedig már ebédre főzeléket kap, krumpli-répa-saláta Most 5 hós

2011. jún. 1. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:

reszelt alma, barack, répa, körte, sárgadinnye

neki ízlett. szerintem minden baba máshogy reagál rá, vannak, amit szeretnek és vannak, amit nem.

aztán tettem bele babapiskótát is, aztán krumpli-alma, krumpli barack, ugyanez rizzsel, répával. 5 hónaposan csirkemell, brokkoli, áttört borsó, sütőtök. 6 hónaposan csirkemáj, később hal.

jól össszefőztem, áttörtem, leturmixoltam, pici só, cukor hogy íze is legyen.

a lányom imádja az ilyeneket. sokkal szívesebben megeszi, mint a tápszert.

2011. jún. 1. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!