Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7hós kisfiam az ágynál felkapa...

7hós kisfiam az ágynál felkapaszkodik és feláll, ma csinálta egy-kétszer, de olyan mintha nem bírná el magát, mindenkinél így van? Magától csinálja, engedjem neki? vagy ültessem vissza le?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
ha egyedül csinálja, akkor engedd.
2009. febr. 26. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is ezt csinálta. Most 8 hónapos, stabilan áll, kapaszkodva lassan lépeget. Szerintem, ha akar úgyis feláll, hiába ülteted vissza. Ha egyszer megtetszik nekik valami...nehéz őket "lebeszélni" róla. És felesleges is. Ha ilyen erős és bírja magát, hagy tegye, amit tud!

2009. febr. 26. 21:15
 3/10 A kérdező kommentje:

szóval remegnek a kislábai mint egy részeg...

:)

2009. febr. 26. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon aranyosak tudnak lenni:)

Eleinte remegni is fog, míg meg nem erősödnek a lábizmai, hisz eddig max mászásra használhatta őket. Persze, egyensúlyozni is meg kell tanulnia:)

2009. febr. 26. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kis rezgő lábú,még ne engedd sokáig állni ,néha ültesd vissza,hamarosan nem fog inogni akkor állhat, de nem egész nao,csak mértékkel
2009. febr. 26. 21:20
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi, akkor majd terelem a figyelmét:)
2009. febr. 26. 21:44
 7/10 anonim ***** válasza:
De ha nem hagyod, akkor mitől erősödne a lába. Mi most vagyunk túl a rezgős időszakon. 1 hét alatt már stabilan ácsorog, "lebeszélni" képtelenség róla. Tényleg ha egyszer valami megtetszik neki! Arra figyelj, hogy ha már nyűgös akkor ültesd le, mert akkor már fáradt, csak nem tudja hogyan lehet lekerülni a földre.
2009. febr. 26. 21:55
 8/10 A kérdező kommentje:
és azt majd hogy tudja meg?mármint leülni hogy kell.
2009. febr. 26. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
egy darabig még rossz lesz neki, hogy nem tud magától leülni, de ráérez az ízére! nálunk ez kb 2 hét volt.
2009. febr. 26. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam eleinte elkezdett "nyöszörögni" amikor elfáradt, ilyenkor leültettem. Később lehuppant a popsijára, ami néha eldőléssel végződött a lendülettől. Ez nem tetszett neki, vigyázzni kell nehogy beüsse a fejét valamibe, de a mai napig imád huppanni a fenekére, nagyokat kacag magán. Amúgy rájön magától erre is. Először csak leguggolt majd felállt, többször ismételve ezt a mozdulatsort. Aztán már guggoló helyzetben letette az egyik kezét...és így tovább, amíg meg nem tanult leülni.
2009. febr. 26. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!