Mindenkinél sírással jár az elválasztás, mármint a babánál? Ötleteket is kérhetek?
Ne haragudj meg, de nem értem, miért akarod elválasztani. Én boldogan szoptatom a már 2 éves kisfiamat, igaz, már csak elalváshoz igényli esténként. De nem bolt még beteg, mert az anyatejben lévő ellenanyag védi. A két nagyot is szoptattam, a legnagyobbat két évig és 1 hétig, aztán már ő nem kérte, a középső pedig két és fél évesen választotta el saját magát. Ameddig igényli, és sír utána, ne válaszd el, hiszen ez neked is és neki isegy soha vissza nem térő élmény, és hidd el, nem fog sokáig szopni már. Én előre sajnálom, hogy többé nem fog szopizni egy gyermekem sem. Ne vedd el tőle, kérlek! :)
Jó egsézséget és további örömteli és boldog szoptatást és babázást kívánok!
Etesd meg többször és többel és akkor fokozatosan kevesebbet és kevesebbszer fog szopizni.
Nálunk így történt.
Be lehet állítani úgy h csak annyi tej legyen amennyire szüksége van.
De még korai elkezdeni.Március még messze van ,hadd szopizni addig,mert ezt amit tanácsoltam 1-2 hét alatt is megoldhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!