Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinél sírással jár az...

Mindenkinél sírással jár az elválasztás, mármint a babánál? Ötleteket is kérhetek?

Figyelt kérdés
21 hónapos lesz a kisfiam 14.-én.Reggel, este ,nappal elalvás előtt és éjjel 1-2x cicizik. Ebből a nappali csak cumizás, így alszik el, és éjjel is inkább csak cumizik. Bár most szívja is, mert jön a foga és nem nagyon eszik.2 éves korára leakarom választani. 2 hónapja már próbáltam elvenni tőle a nappalit, de csak 20 percig tudtam hallgatni az ordítását, de akkor még rendesen szívta. Most elkezdem a nappali cici elvétellel, aztán majd látjuk, hogy hogy haladunk.
2010. nov. 8. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

Ne haragudj meg, de nem értem, miért akarod elválasztani. Én boldogan szoptatom a már 2 éves kisfiamat, igaz, már csak elalváshoz igényli esténként. De nem bolt még beteg, mert az anyatejben lévő ellenanyag védi. A két nagyot is szoptattam, a legnagyobbat két évig és 1 hétig, aztán már ő nem kérte, a középső pedig két és fél évesen választotta el saját magát. Ameddig igényli, és sír utána, ne válaszd el, hiszen ez neked is és neki isegy soha vissza nem térő élmény, és hidd el, nem fog sokáig szopni már. Én előre sajnálom, hogy többé nem fog szopizni egy gyermekem sem. Ne vedd el tőle, kérlek! :)

Jó egsézséget és további örömteli és boldog szoptatást és babázást kívánok!

2010. nov. 8. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem akarnám teljesen. Legalább a nappalit, mert márciustól bölcsis lesz, ott nem tudok neki adni:( A többit meg majd meglátjuk.
2010. nov. 8. 21:52
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha sír akkor kap, mert azt nem bírom hallgatni.
2010. nov. 8. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Az első vagyok. Március még nagyon-nagyon messze van! Szerintem, addigra magától is lemond róla. Nem beszélve arról, hogy a bölcsiben annyi új élmény fogja érni, hogy eszébe sem lesz a cici! :)
2010. nov. 8. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Etesd meg többször és többel és akkor fokozatosan kevesebbet és kevesebbszer fog szopizni.

Nálunk így történt.

Be lehet állítani úgy h csak annyi tej legyen amennyire szüksége van.

De még korai elkezdeni.Március még messze van ,hadd szopizni addig,mert ezt amit tanácsoltam 1-2 hét alatt is megoldhatod.

2010. nov. 9. 04:03
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem ezt el fogja fogani egyszerüen, hogy bölcsiben nincs cici (hiszen ott sem vagy, konkretan, letfenntartas szempontjabol mar nincs ra szüksege, szerintem nagy esellyel eszebe sem fog jutni). Ha magadtol meg nem valasztanad le, akkor hagyjad, ez egy olyan dolog, ami megoldodik magatol. Nekünk ovisunk volt, persze ö mar nagyobb, aki meg ugy jött, hogy cicezett, amikor csak akart, de az oviba eszebe sem jutott...
2010. nov. 9. 07:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor egyenlőre hagyom szopizni.
2010. nov. 9. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!