Lues kérdése:
Szoptatás után alvás?
Figyelt kérdés
Babám 6 hetes, bukós, cicizik, de mellé speciális tápszert kap. Reggel, illetve délelőtt 2 alkalommal csak szopiztatnom kell, tápszert nem kell adnom. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek elég neki a tejem tápszer nélkül, ha szopi és büfi után visszaalszik? Ugye nem tud nyugodtan aludni egy éhes baba? Bocsi ha hülye a kérdés, de első baba...2013. szept. 25. 12:43
1/4 sumergo 

válasza:

Ha szépen elalszik, és nem ébred fel fél óra múlva, akkor biztosan elég neki. Ha éhes, azt a tudtodra adja, ne aggódj! :-)
2/4 anonim 

válasza:

szia
nem irtad ,h mennyit eszik-negyed óra alatt elvileg jól kell laknia.nem javasolják-de én mértem.ha tudsz szerezz be egyet-és mérd meg,h jól lakott-e
itt nincs hülye kérdés-max bunkó válaszolók.ne aggódj-mindenki igy kezdi. az is lehet,h a felesleget bukja ki.nekem kifolyt a tej fekvő helyzetben a szájából-igy helyzetet váltottam-már nincs gond
3/4 anonim 

válasza:

Ne méregesd, mert nem tudhatod, hogy mennyi az igénye. Van amelyik baba több, van amelyik kevesebb szopival is jóllakik . Ha alszik utána, vagy ébren van, de láthatóan jóllakott, akkor nyugi.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére azt mondhatom, hogy nincs probléma! Ma voltunk súlyt méretni a védőnőnél és a múlt héthez képest 190g-ot hízott! A mindenkori evés előtti és utáni mérés kiakaszt. Csináltam egy darabig, de az idegeim mentek benne tönkre! :)
2013. szept. 26. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!