Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek szopizáskor aludt el a...

Akinek szopizáskor aludt el a babája, hogyan aludt el azután, amikor már nem szopizott?

Figyelt kérdés
Most lehet mosolyogtok a kérdésen,de elég virgonc a kisfiam.Semmit nem tűr el, ringatás, simizés..csupán a cicin alszik el. Ágyba teszem csak úgy simán, megy a hiszti!Elmúlt 1 éves, fogy a tejci ..gondolkodtam,ha nem lesz cici ..??hogyan altatom ??

2013. szept. 24. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Már a születésük után rögtön, ha elaludt a cicin, betetten az ágyukba a gyerekeimet, és kijöttem a szobájukból. Ha néha nyűgösködtek, akkor sem mentem be, kis idő után elaludtak maguktól.
2013. szept. 24. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a gyerek mindenre "megérik" :)

Kisfiam is cicin aludt el...és szép fokozatosan hagyta el....teljesen magától...igaz 2 évesen :)

Most már 3 éves "nagyfiú" :)

2013. szept. 24. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A lányom dettó, szóval engem is érdekelnének megoldások, mert magától még jó darabig nem fog elaludni, olyan, mint a Duracell nyuszi. Fekve egy pillanatig sem marad az ágyában.
2013. szept. 24. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem is ilyen volt, semmit nem turt el. Egyetertek, minden baba megerik erre valamikor. Az enyem 20 hosan, leraktam az agyaba cici nelkul es elaludt, konnyen ment. De addig csak cicin aludt el.
2013. szept. 24. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Az enyém is csak mellen aludt el kb. 6 hónapos koráig.

Akkor kezdett annyira fogyni a tejem, hogy éjszakára fürdés után Sinlacot adtam neki.

Egy ideig még a Sinlac után mellre tettem pár percre, majd egyszer gondoltam kipróbálom mi lesz, a Sinlac után betettem egyből az ágyába.

Melléültem, a kezemet betettem hozzá és csodák-csodája, pár perc alatt elaludt.

Ez hetek alatt kifejlődött odáig, hogy most már éjjel-nappal amikor csak álmos, elég lefektetnem az ágyba, betakarom és saját magát elaltatja. Magára húzza a takarót és szopja az ujját.

Nagy segítség ez nekem, mert már nem szoptatom sajnos.

10 hónapos

2013. szept. 24. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő leszokott róla magától valamivel 1 éves kora után. Egyszerűen előbb abbahagyták a szopizást, mint hogy elaludtak volna. Azóta összebújás, kézfogás, éneklés van.
2013. szept. 25. 10:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm ,hogy ennyien írtatok..bizakodok, nálam is megoldódik ez a szituáció babucival.Nyilván nem sürgetem, de így előre gondolkodik az ember!.. Mindenesetre az alvás teljesen = a cicivel! Ma is direkt figyeltem,ha nem kínálom, már húzza a pólóm.

Akkor türelem ,és az idő megoldja ...szép napot mindenkinek!

2013. szept. 25. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!