Akinek szopizáskor aludt el a babája, hogyan aludt el azután, amikor már nem szopizott?
Szerintem a gyerek mindenre "megérik" :)
Kisfiam is cicin aludt el...és szép fokozatosan hagyta el....teljesen magától...igaz 2 évesen :)
Most már 3 éves "nagyfiú" :)
Az enyém is csak mellen aludt el kb. 6 hónapos koráig.
Akkor kezdett annyira fogyni a tejem, hogy éjszakára fürdés után Sinlacot adtam neki.
Egy ideig még a Sinlac után mellre tettem pár percre, majd egyszer gondoltam kipróbálom mi lesz, a Sinlac után betettem egyből az ágyába.
Melléültem, a kezemet betettem hozzá és csodák-csodája, pár perc alatt elaludt.
Ez hetek alatt kifejlődött odáig, hogy most már éjjel-nappal amikor csak álmos, elég lefektetnem az ágyba, betakarom és saját magát elaltatja. Magára húzza a takarót és szopja az ujját.
Nagy segítség ez nekem, mert már nem szoptatom sajnos.
10 hónapos
Köszönöm ,hogy ennyien írtatok..bizakodok, nálam is megoldódik ez a szituáció babucival.Nyilván nem sürgetem, de így előre gondolkodik az ember!.. Mindenesetre az alvás teljesen = a cicivel! Ma is direkt figyeltem,ha nem kínálom, már húzza a pólóm.
Akkor türelem ,és az idő megoldja ...szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!