Tapasztalt, szoptató anyukák, mikor várható, hogy egy baba mondjuk 1 x kel már csak fel szopi miatt?
Tudom később más dolgok is megzavarhatják, fogzás, szeparációs szorongás, szomjúság, félelem sötétben...de mondjuk a mi esetünkben az éjszakai 2-3 kelés, mikor csökkenhet 1-re?
Most lesz fiam hétfőn 6 hós, általánosságban 2 kel, néha 3, nehezebb időszakjaiban volt 4-5, de ezek csak max pár napig voltak. Első baba, nem tudom vajon mikor kezdenek jobban aludni. Tudom vannak, akik kezdetektől jól tudak, de ő éhes éjjel is, és felkel kajcsizni, ami nekem nem gond, csak érdekel, mikorra csökkenek az éjszakai szopik,
Meg nem tudnám mondani!
Lányom 4 hónaposan már nem kelt éjjel, de ő előtte is max. csak 1x. Unokaöcsém meg másfél éves koráig ébred éjjel és enni kért...
Szóval ez teljesen változó!
Ha ő ilyen többször kelő baba, akkor várhatóan még lesz pár kialvatlan éjszakátok egy darabig.
Babája válogatja. Én 10 hónaposan, mikor már rendes vacsorát kapott, úgy döntöttem, hogy nem szoptatom meg éjjel. És utána (pár nehéz éjjel után) már max. inni kelt :)
Tényleg pici még!
Kitartás!
Az enyém 5 hónapos, majdnem 9 kg és egyszer azért eszik éjjel. (3-4-5 körül,ez változó)Hogy függ a súlyától?
Egyébként szerintem megpróbálhatod 1re csökkenteni az éjjeli evést.Nekem volt olyan,hogy kétszer kelt mostanában,de csak az egyiknél volt éhes.Amúgy cumi adtam neki,kicsit kivettem és már aludt is tovább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!