Tapasztalt, szoptató anyukák, mikor várható, hogy egy baba mondjuk 1 x kel már csak fel szopi miatt?
Tudom később más dolgok is megzavarhatják, fogzás, szeparációs szorongás, szomjúság, félelem sötétben...de mondjuk a mi esetünkben az éjszakai 2-3 kelés, mikor csökkenhet 1-re?
Most lesz fiam hétfőn 6 hós, általánosságban 2 kel, néha 3, nehezebb időszakjaiban volt 4-5, de ezek csak max pár napig voltak. Első baba, nem tudom vajon mikor kezdenek jobban aludni. Tudom vannak, akik kezdetektől jól tudak, de ő éhes éjjel is, és felkel kajcsizni, ami nekem nem gond, csak érdekel, mikorra csökkenek az éjszakai szopik,
2-es vagyok, szerintem sem a súlytól függ. Az én fiam 6 hósan 9 kg volt, és 3 óránként kelt 1 éves koráig, utána leszoktattam.
Annak a válaszadónak akinek 3 és fél hósan (bibibí) nem kel másfél hónapja a babája, imádkozhat hogy így is maradjon (de nem fog).
köszi csajok a válaszokat! persze tudom pici még, nem is gond, kelek én és nem akarom leszoktatni vagy ilyesmi, csak érdekelt..gondoltam, hátha a hozzátáplálással majd változik pozitiv irányba, tehát kevesebbszer kel..stb.
nem cumizik az enyém és eddig nem is kapott semmit anyatejen kívűl, vizet sem.. meg nem is akartam ilyen-olyan trükökkel leszoktatni, egyenlőre szeretném, ha maga hagyná el, a beavatkozásom nélkül..
amúgy 2-3 hósan volt nálam is hogy egyszer kelt..de egyébként én is kívánom hogy így maradjon, mert a környezetemben a jó alvó babák is később időszakokra "elromlottak", épp a fent említett okok miatt...nekünk, sokszor kelős babák anyukáknak sztem ezek az időszakok, már szinte meg se kottyanak, hisz alapból sokszor kelünk..már nem is tudom felkelés nélkül tudok e egyben 5 órát aludni..:-) mert amikor nem kel akkor is felriadok 2-3 óránként :-D
amúgy szerintetek, ha már kap pl. gabonapelyheket majd, az letelitheti majd?
amúgy 3570-el született és most 8 kilún felül van.
Nekem 3 hós korától lecsökkent.
Kb. 10-kor megetetem (anyatejes), és reggel 7-8-ig durmol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!