Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vessetek meg-de nem értek...

Vessetek meg-de nem értek egyet a cicin elalvással-miért kell ehhez szoktatni a babát?

Figyelt kérdés
imádom a kislányomat-ölelgetem egész nap-de szerintem nem jó,hogy igy altatják a babát-mert hónapok,évek múlva rengetegen teszik fel a kérdést,hogy lehet erről leszoktatni.nem jobb,ha megtanitjuk magától eleludni?
2013. szept. 25. 10:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egyébként mennyi idős a pici?
2013. szept. 28. 10:03
 22/27 A kérdező kommentje:
2hónapos
2013. szept. 28. 10:41
 23/27 A kérdező kommentje:
de egyébként azért tettem fel a kérdést-mert,nézzétek meg,minden 3kérdés arról szól,hogyan lehet leszoktatni a cicin elalvásról,miért ébred fel 20perc múlva,meg,ahogy leteszi a kiságyba.senkit nem akarok megbántani-tegye úgy,ahogy jól esik,csak ez az én gondolatom..
2013. szept. 28. 10:45
 24/27 anonim ***** válasza:
69%

Ja, gondoltam. :) Elárulok neked valamit: nekem a fiam 6, a lányom 4 hónaposan szokott rá a cicin alvásra. Előtte letettem őket az ágyukba, és elaludtak. Aztán a fiam egyre nehezebben aludt el, folyton sírt, megváltás volt, amikor kialakult nála, hogy legalább a cicin el tudott aludni. A kislányom meg egyszerűen elkezdett belealudni a szopiba, és mire észbe kaptam, már nem is ment neki máshogy.

Nem állítom, hogy nálatok is tuti ez lesz, de azért egy 2 hónaposról beszélünk, aki nagyon-nagyon sokat fog még változni.

2013. szept. 28. 11:47
 25/27 sumergo ***** válasza:
Látom itt se sok "hasznos" válasz van!! :-)
2013. szept. 28. 12:43
 26/27 A kérdező kommentje:
remélem nem lesz igy-mint irtátok minden gyerek más
2013. szept. 28. 15:41
 27/27 anonim ***** válasza:
66%

Eső babám nem aludt el cicin. Eleinte ringatni kellett, utána paskolni a fenekét, aztán elég volt csak mellé feküdni pár 10 percre és "halottnak tettetni" magam. A második cicin aló. Lényegesen könnyebb az életünk, mert így hamarabb elalszik, a szoptatás rész egyiknél sem rövidebb.

Nem értem, miért lenne probléma, hogy erre szokik rá, hiszen úgyis szoik, később pedig alakulnak a szokások, szopikendővel, játékkal, öleléssel, énekkel, mesével fel lehet áltani apránként.

Szerintem a közös igények a mérvadók, kinek mi jó. De természetesen a gyerek(ek) az elsők....

2013. szept. 28. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!