Ehhez mit szóltok ti ezt engednétek a férjeteknek?
Figyelt kérdés
i látta tegnap a TLC?
hát lehidaltam volt egy nö 2 gyermeke volt egy 2 éves és 6 hetes baba. a mármost a féri szopizik anyatejet a nő melléből. felizgatja söt több litert megivott már a reggelihez .ja és a az a fétise hogy állandóan teherbe ejtse a nőt. hát bazz.... nagyon komoly én nem engedném hogy szopizzon a férjem söt már az irritál ha a cicimhez ér vagy megpuszilja jelenleg.
2013. máj. 30. 09:45
1/8 anonim válasza:
Fúj, hát ez elég meredek. Nem láttam, vagy hallottam, de tuti nem komplett. Mi az, hogy a reggelihez issza? Ott a gyerekek előtt? :S Meg ezt így kijelentette, hogy az a mániája, hogy folyton teherbe ejtse a nőt? Mennyi idióta van!
2/8 A kérdező kommentje:
lefejt anyatejet iszik eszik reggelire nagyon komoly és valoba n van ilyen fétis de nagyon érdekelne van e olyan hölgy aki ezt igy be merné válalni és azt mondja ő megengedi ezt
2013. máj. 30. 09:53
3/8 anonim válasza:
Nem vagyok prűd, de ha egy férfi összekeveri a női mell funkcióját, az beteges.
4/8 anonim válasza:
Literszám inni az anyatejet, szerintem nem normális. Az más dolog, hogy ha kíváncsiságból megkóstolja. Én is meg fogom, mert még sosem tapasztaltunk ilyet. Közel állunk egymáshoz a férjemmel, el tudom képzelni, hogy meg fogja kóstolni. De azért ez tényleg túlzás, hogy litereket iszik a reggelihez. Nem fejőstehén a felesége!
5/8 anonim válasza:
1. vagyok. Az természetesen más ha kíváncsiságból megkóstolja egyszer. De így beteges. Mondjuk én először azt hittem, hogy rendesen szopik, mert hogy erre izgul vagy nem tudom, de így meg végképp fura hogy lefejve issza. :S
6/8 anonim válasza:
Szolnok megyében az egyik szülészeten barátnőm mellett egy roma asszony szült. Jöttek a látogatók, és a 8éves fia azonnal a cicire cuppant kiszívta, később mesélték hogy otthon a férje is szokta. Hát nem tudom...
Minden ház más szokás.... azért durva...
én sem szeretem a cici birizgát...(sem)
7/8 anonim válasza:
Inni ihatná, ha akarná. Megkóstolta, mikor megszületett a fiunk, nem jött be neki. De, hogy szopizzon, azt tuti nem engedném neki, nem normális dolog szerintem.
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak így spórolnak a boltban :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!