Ti ezt engednétek a férjeteknek?
Nem is hallottam még ilyenről. hogy működik? mennyit, milyet kell vinni?
Ha nem boltban vesztek és mindig idénygyümölcsöt, nem jó megoldás? vagy vannak ilyen szedd magad akciók.
Minden hét szerdán van gyüminap, 2 féle gyümit kell vinni. Holnap pl. 1 narancsot és 1 almát visz.
De nem azzal van a gond, hogy az óvónők szólnának, hanem hogy a férjem ragaszkodik hozzá, miközben pl. én nem is tudom, mikor ettem utoljára gyümölcsöt. Általában ha a dédi hoz, azt elraktározzuk és azt viszi, de sajnos ő sem tud mindig hozni.
Heti 2 db gyümölcs borítja a kajapénzeteket?? Ez kb 300 ft.
Igen, engedném a férjemnek.
Sajnos van, akinek 300 ft is sokat számít.
Nekem pl. napi 500ft-ot kell beosztani élelmiszerre.
Ha ki tudjátok gazdálkodni vigyetek, ez oda-vissza működik, a ti gyümölcsötökből eszik a többi gyerek és az övékéből is a tiétek. Próbáljatok olcsóbb gyümit vinni (pl. legtöbbször almát).
8-as vagyok
Pont ma vettem 2 db nagyobb almát, 120 Ftba került.
Ez mégsem olyan drága, mint a narancs.
Ha ilyen rosszul álltok az óvónőnek is tekintettel kell erre lennie és nem várhatja el, hogy drágábbat vigyetek (sőt, gondolom van olyan a csoportból aki sosem visz...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!