Ti ezt engednétek a férjeteknek?
Nálunk minden napra be van osztva egy gyerek, és neki kell aznap az egész csoport számára vinni kell gyümölcsöt/zöldséget. Kb. másfél kilónyit. Nálatok elvileg amit visz, azt meg is eszi, nem? Mivel minden gyerek bevisz egy narancsot meg egy almát, tulajdon képpen mindegyik a sajátját eszi. Nem is jutna ennyiből másnak. Megértem, hogy rosszul éltek, de a gyereknek heti 1x azért jussom már egy alma.
Nálunk ráadásul csak boltit lehet vinni számlával, szóval az ilyen 'mama kertjéből valót' nem is veszik át.
Igaza van a férjednek, bár jobb lenne, ha nem amiatt tenné, hogy ne szóljanak meg, hanem, hogy a gyereknek jusson gyümölcs.
Gondoltam, hogy valaki felhozza ezt:) Albérletbe vagyunk és ingyen van a net.
Hát kb. 30 ezer marad tisztálkodásra, kajára. 3 gyerek van.
Az ilyet mi úgy oldottuk meg,hogy a kajapénzből nem futja,de pl azt akarod,hogy menjenek az oviban kirándulni? Rendben,old meg valahogy!!! Nálunk ez megy már jó ideje. Így a gyerekek nem maradnak ki semmiből,apuka pedig elégedett,hogy Ő mindent megtett hogy a gyerekei ne maradjanak ki :-) Persze nem könnyű ezt egy apukának,én aztán tudom!!!
Hát nálunk a gyümölcsnap úgy szokott lenni,hogy szeptember végétől kell vinni,és hetente más,de az egész csoportnak.Így egy évre le van tudva gyerekenként 1500-2000 ft-ból. Persze előfordul,hogy valaki nem visz,de senki nem hánytorgatja fel Nekik.
Megkérdezhetem,hogy hogy éltek-mennyi marad a csekkek kifizetése után? van e kert,vagy szülői/egyéb segítség??Hátha tanulok valamit (10 ezret kell beosztanom a csekkek kifizetése után egy egész hónapra,amibe beleesik az is,ha betegek lesznek a gyerekek és gyógyszert kell venni,a fagyó,kamra üres,sem veteményes,sem haszonállat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!