Kis gyerekes anyukák és apukák válasza érdekelne elsősorba! Ti engednétek a kislányotoknak, hogy hastáncra járjon?
Ha a gyerek szeretne hastáncra járni, mit mondanátok neki?
Mi a véleményetek a gyerekkorban elkezdet tánc/hastánctanulásról?
Ha nem engednétek, hogy járjon, miért nem?
Esetleg valami egyéb más vélemény?
Érdekelne a véleményetek erről! Ha lehet, indokoljatok meg mindent választ, és írjátok le a gyerek korát is.
Köszönöm:)
Egyszer már feltettem ezt a kérdést, sajnos rosz időpontban, ezért nagyon kevesen látták! Remélem most többen látják majd)
Persze, hogy engedném. A felnőttek piszkos agya lát ebben többet, mint ami...
Nagyon jó fejlesztő, szép tartást ad már a gyerekeknek is, tanulja a nőiességet.
simán :9 4 éves
sajna itt a közelben semmi ilyesmire nincs lehetőség, csak néptánc van az oviban. De otthon minden létező zenére úgy riszálja magát, mint egy csábításra született démon :)
Én is hastáncolok, lányom fog születni és biztos fogok vele együtt is táncolni itthon már csecsemő korától kezdve, így ebben fog felnőni.
Ha ő is kedvet kap hozzá, természetesen engedném.
Nem is értem a kérdést, hiszen a hastáncnak semmi köze a szexualitáshoz, nincs mitől félteni a lányod.
Kedves 8/9-es.
Melyik városban laksz, hogy nincs ilyenre lehetőséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!