Ti engednétek, hogy a Papa fizesse a gyerek kirándulását az oviban, ha? .
Egyébként is iszonyatos adósságai vannak,és ahhoz,hogy vigye az unokát,még több adósságot vesz a nyakába? Már 19-én elfogy a nyugdíja,nem tudja beosztani azt,amit én 5 főre (ide értve Őt is,mert nálunk szokott ebédelni,ha elfogy a pénze,akkor nem csak főtt kaját kap) Illetve a hitelei kifizetése és a csekkek befizetése után is kb. a mi megmaradt pénzünk duplája marad egy magára...
Őszintén: engednétek,hogy így fizesse az ovis gyermeketek kirándulását?
Én nem hagynám Apósomnak,sőt senkinek sem,hogy hitelbe verje magát az én gyerekem miatt!
Nálunk is hasonlóan van,de nálunk azért,mert elváltak anno Anyósomék,és ezután Apósom nem volt valami jó Apa,nagyon ritkán találkoztak a Párommal,akkor is a pénzzel próbálta kárpótolni. Most ugyan ezt csinálja az unokákkal...
Eddig még nem értettem,miért jó pénzért megvenni a szeretetet?
A gyerekek képesek "fizetség" nélkül is szeretni valakit! A legkisebb lányom még csak 7 hónapos,Őt nem lehet még megvásárolni,és ha meglátja a Nagyapját,akkor nagyokat mosolyog,alig várja,hogy felvegye! Szerintem hogy Valaki felkel reggel,csak azért,hogy elkísérje az unokáját az oviba,vagy amíg az Anyuka elmegy valahová,maradjon a gyerekkel/ gyerekekkel,vagy hogy boltba menjen... Szerintem ennél nagyobb gesztus nem is kell!
Arra a kirándulásra nem menne a lányunk. Nem állunk valami fényesen,mert a Párom messze dolgozik,az albérlet és a hiteleink elviszik az Ő fizetését,itthonra csak a családi pótlék marad.
Persze szívesen adok Neki bármit,amire szüksége van- pénzt azt nem szeretek adni,mert sokszor nem ott költi el,ahol kellene, de azt is szoktam Neki adni ha kér. Tényleg,nagyon szívesen adok Neki amit lehet,de ezt a kirándulást ha beledöglök sem tudom finanszírozni,így Neki kellene megoldania,ha vinni akarja a lányt,amihez az kell,hogy még több hitelt vegyen fel,vagy kérjen kölcsön valakitől,és még többel fog tartozni,így jövőhónapban már a nyugdíj napján kér kölcsön- így soha nem mászik ki az adósságokból. Lassan nekünk is szükségünk lesz valami anyagi segítségre,és akkor nem tudok kihez fordulni,akkor meg azért lesz depis Após,mert nincs pénze,nem tud segíteni nekünk,és megint megy hitelért,vagy kérni- mostanában a providentre szokott rá,egyre többet vesz fel,hogy legyen pénze,a nagyobb proviból kiváltja az előzőt,és marad x ezre. Rossz látni,hogy így lesüllyed!
Ritka hülye lehetek,ha nem akarom kihasználni a lehetőséget,de egyszerűen nem bírom megtenni. Nem veszi észre,de már az hatalmas segítség,hogy marad a lányokkal,vagy elviszi a nagyot,érte megy,boltba megy... És megértetni sem tudom Vele,hogy szerintem a gondolata bár nagyok kedves,de bődületesen nagy hülyeség!
Köszönöm hogy őszintén leírtátok amit gondoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!