Kis gyerekes anyukák és apukák válasza érdekelne elsősorba! Ti engednétek a kislányotoknak, hogy hastáncra járjon?
Ha a gyerek szeretne hastáncra járni, mit mondanátok neki?
Mi a véleményetek a gyerekkorban elkezdet tánc/hastánctanulásról?
Ha nem engednétek, hogy járjon, miért nem?
Esetleg valami egyéb más vélemény?
Érdekelne a véleményetek erről! Ha lehet, indokoljatok meg mindent választ, és írjátok le a gyerek korát is.
Köszönöm:)
Egyszer már feltettem ezt a kérdést, sajnos rosz időpontban, ezért nagyon kevesen látták! Remélem most többen látják majd)
Az én lányom jár, Ő szeretett volna menni, hogy "rázhassa a fenekét". Eddig 5 alkalom volt, és nagyon élvezi. Próbaként vittem, ha nem szeretné nem erőltetném. Aranyosak, sokat tanulnak, nem csak a táncról, hanem pl. a tánchoz szükséges testrészeket részletesebben, mozgásformák megnevezését, stb.
Nem látok kivetnivalót benne, de csak azért mert én akarom, nem erőltetném.
Én is hastáncolok. Nagggyon jó :) Az első fájástól számítva 20 perc alatt megszültem fájdalomcsillapítás nélkül. Szuperül karbantart, nagyon jó mozgásforma, és nőies.
A lányom 3 éves és egyenlőre néptáncra jár korengedménnyel (4 éves kortól lehetne elvileg), mert ennyire kicsiknek még nincs hastánc. De természetesen járhat majd, ha belenő a gyerekcsoport alsó korhatárába :)
A családunkban sok lány-asszony táncol, ki ezt, ki azt. Az egyik unokatestvér hivatásos versenytáncos.
Én is jártam egykor, aztán másra váltottam, de nagyon is szerettem!
Igaz, én 15 voltam akkor. Voltak a tanáraimnak kisebb gyerekes csoportjai is, aranyosak voltak. Ilyenkor azt kell megnézni, hogy milyen tanárhoz viszed... sajnos egyesek a mennyiségre és nem a minőségre törekednek, legalább is, én ezt láttam egy fellépésen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!