Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kis gyerekes anyukák és...

Kis gyerekes anyukák és apukák válasza érdekelne elsősorba! Ti engednétek a kislányotoknak, hogy hastáncra járjon?

Figyelt kérdés

Ha a gyerek szeretne hastáncra járni, mit mondanátok neki?

Mi a véleményetek a gyerekkorban elkezdet tánc/hastánctanulásról?

Ha nem engednétek, hogy járjon, miért nem?

Esetleg valami egyéb más vélemény?

Érdekelne a véleményetek erről! Ha lehet, indokoljatok meg mindent választ, és írjátok le a gyerek korát is.

Köszönöm:)

Egyszer már feltettem ezt a kérdést, sajnos rosz időpontban, ezért nagyon kevesen látták! Remélem most többen látják majd)

2012. nov. 19. 18:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az én lányom jár, Ő szeretett volna menni, hogy "rázhassa a fenekét". Eddig 5 alkalom volt, és nagyon élvezi. Próbaként vittem, ha nem szeretné nem erőltetném. Aranyosak, sokat tanulnak, nem csak a táncról, hanem pl. a tánchoz szükséges testrészeket részletesebben, mozgásformák megnevezését, stb.

Nem látok kivetnivalót benne, de csak azért mert én akarom, nem erőltetném.

2012. nov. 20. 10:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is hastáncolok. Nagggyon jó :) Az első fájástól számítva 20 perc alatt megszültem fájdalomcsillapítás nélkül. Szuperül karbantart, nagyon jó mozgásforma, és nőies.

A lányom 3 éves és egyenlőre néptáncra jár korengedménnyel (4 éves kortól lehetne elvileg), mert ennyire kicsiknek még nincs hastánc. De természetesen járhat majd, ha belenő a gyerekcsoport alsó korhatárába :)

A családunkban sok lány-asszony táncol, ki ezt, ki azt. Az egyik unokatestvér hivatásos versenytáncos.

2012. nov. 21. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Simán, a mienk 2 és fél évesen járt, a felnőttekkel (anyjával), nagyon érdekelte, ügyesen utánozta a felnőtteket. otthon is a keleti zenéket kellett hallgatni, riszálta magát. Sajnos megszűnt a csoport :(
2012. nov. 23. 09:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért ne? Én is táncoltam igaz kb 7 évesen és rokit. A gyermekem 2.5 szóval még nem annyira táncikál,de ha lesz az oviban csoportos táncika akkor viszem. n ide szeretném majd vinni a lányt. [link]
2012. nov. 23. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Természetesen engedném. :)
2012. nov. 23. 22:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is jártam egykor, aztán másra váltottam, de nagyon is szerettem!

Igaz, én 15 voltam akkor. Voltak a tanáraimnak kisebb gyerekes csoportjai is, aranyosak voltak. Ilyenkor azt kell megnézni, hogy milyen tanárhoz viszed... sajnos egyesek a mennyiségre és nem a minőségre törekednek, legalább is, én ezt láttam egy fellépésen...

2012. nov. 24. 04:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Nyilván engedném ha lenne, de még csak 18 vagyok, és nem a közeljövőben lesz gyermekem. Én azt hiszem 9 voltam mikor elkezdtem, azóta is csinálom és imádom, persze nem az alig tudok valamit és kiállok a nagy tömeg elé hogy bámuljanak, hanem a komolyabb, művészibb részét. A kishugom kb 3 volt mikor elkezdtem és jött velem ő is. Semmi bajunk nem lett tőle, felnőttünk.
2012. dec. 11. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!