Ehhez a szoptatós párnához mekkora súlyú polisztirol golyóra van körülbelül szükség? Link a kiegészítésben.
Miért fontos a golyók súlya? Én utántöltöttem, akkor 4-5 mm átmérőjűt vettem (bababoltban és kreatív boltban is kapható)
Ha tehetek egy megjegyzést: inkább olyat vegyél, aminek a végein van zsinór/szalag és összekötheted karikába a párnát.
Még egy: pofátlanul drága! És még vedd meg a huzatot??? Majd' 15.000.- ft az egész?
Jaj, nagyon aranyos vagy köszi :-)
Kicsit rosszul fogalaztam meg a kérdést.
Úgy értettem, hogy összesen mennyi golyó kellhet egy ilyenbe, amivel tele tudom tölteni. 1 kiló, 2 kiló?
Meg szeretném varrni, és nem tudom, mennyi golyót vegyek hozzá. Csak példának tettem fel ezt a linket, én is úgy találtam, hogy ez irreálisan drága.
És is úgy gondoltam, hogy a végét összeköthetőre csinálom.
A golyókat nem súlyra mérik, én kis zacsiban tudtam venni. Sztem még 1 kg sem kell. Űrtartalomra sem tudom, hiszen akkorát csinálsz, amekkora Neked jó.
Nem szabad teljesen teletömni, mert akkor ugye nem lehet formára kanyarítani, de egy idő után ezek a gyöngyök összenyomódnak, így "rá kell tölteni".
Csak azt tudom mondani, hogy ki kell tapasztalni, de remélhetőleg az eladó tud Neked segíteni!
Ugyanekkorába olyan 600-800 g közöttit töltöttünk.
Már nem emlékszem pontosan.
Méteráru boltban vettük, voltak előre kimért csomagok, azok közül választottunk egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!