Milyen szoptatós párna vált be Nektek? Az az U alakú hosszúkás, ami kismama párna, az tartja a babát? Mik azok a polisztirol golyók igazából, amivel meg vannak töltve?
Megmondom őszintén,hogy nekem egyik sem.Én kettőt is beszereztem,jó drágán persze,mert az a biztos.Aztán a huzata átmosása óta a szekrényben áll.Kisfiam 9 hónapos egyszer sem tudtam használni.Nekem esetlen,kényelmetlen volt vele minden,nem hogy a szoptatás.Aludni sem tudtam vele,míg terhes voltam.Kisfiam nem volt el benne 2 percet sem.Szóval nekem hatalmas csalódás volt.De ezzel én vagyok csak így,az összes barátnőm imádta/imádja.
A golyócskák ugyan olyanok,mint a hungarocell táblában lévők,csak nincsenek összepréselve.Idő után,sok használattól eldeformálódnak,alakjukat és rugalmasságukat vesztik; ilyenkor kell a töltetet cserélni.
Hungarocel bogyós váltbe!
Csak azon tudtam szoptatni!
Nekem nagyon megérte!
Nagyon köszönöm.
Igen, arra gondoltam, hogy ez valójában hungarocel golyó? És az olyan jó lenne? De miért ilyen drága? Néztem a Brendonban (tudom, máshol azért biztosan jóval olcsóbb) 9500 forint huzat nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!