Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem tudom, h ez jol van e igy...

Kendrane kérdése:

Nem tudom, h ez jol van e igy vagy szükseg lenne mas taplalekra?!

Figyelt kérdés

Kislanyom 9 hetes es össze-vissza szopizik.Van h akar 5 orat sem ehes,meg ha kinalom sem,es van h 1 ora mulva mar keri.Mennyisegileg is katasztrofa 60 es 120g között szopizik.De a 2 nem függ össze.Neha a kevesebb utan alszik jobban.Hizni is a minimum körül hizza. 1300g 8 het alatt.Tejcsim van rendesen,meg mindig eleg 1 cici.A fagyo is tele van.

Napközben keveset alszik,inkabb csak szundikal,ejjel jol alszik 1 max 2x eszik es mar alszik.

Alapjaban veve mosolygos örökmozgo..:-)

2012. aug. 30. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
A hízása ideális! Az első 6 hónapban havi 600 grammot kell híznia (kb) A te babád meg ezt teljesíti! És igény szerint szoptatsz! Nincs ezzel probléma, és amíg van elég tejed, addig eszedbe ne jusson tápszerezni! Jól csinálod, amit teszel! Ne aggódj!!
2012. aug. 30. 14:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen..:-) Csak mindenki irja,h 1-1,5 kilot hiznak a babaik es ehhez kepest az en kincsem el van maradva..de akkor megnyugszok es hagyom h ö legyen a fönök.
2012. aug. 31. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
1-1.5 kiló butaság! És egészségtelen! A megfelelő fejlődési tábla alapján 6 hóig havi 600 g utána levő 6 hónapban havi 500g. De 1, 3 és 6 hónapos korban is van védőnői státusz készítés, ami percentil görbén megmutatja, h mennyire fejlődik ideálisan a pici. De higyj nekem, h a tied nagyszerűen nő!
2012. aug. 31. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!