Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan tudom, hogy azért nem...

Honnan tudom, hogy azért nem eszik többet, mert, jól lakott, nincs benne több tej, vagy lusta szivni, ha sirdogál evés után?

Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 08:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha még éhes akkor ha újra és újra mellre rakod, ugyanúgy rákap és mohón szívja. Ha nincs benne tej, azt érzed, mert puha lesz a melled és nem tudod kézzel nyomni a tejet. Azt nem hinném, hogy lusta volna , ha éhes inkább eszik, ha ott van előtte a cici.
2013. szept. 3. 09:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Fúú ezzel én is mindig bajban voltam. Nagyobb gyerekem fél órákat evett és utána nyugisan aludt. Második gyerekem 5 perc alatt lerendezte és utána mindig nyűgösködött ha adtam vissza neki, akkor rákapott és próbálta de még sem sikerült neki. Én sem tudtam eldönteni, hogy akkor most mi a helyzet, mert ha utána eltereltem a figyelmét, akkor elvolt. Hízni meg szépen hízott. Azóta sem tudom, hogy azok mért voltak.

Ha normális a védőnőd, akkor említsd meg neki és hátha megoldható az, hogy leviszed a gyereket megméritek megeteted és akkor is megméritek és akkor Ő meg tudja mondani, hogy korának megfelelően eszik - e vagy sem. Nekem ezt dokinő ajánlotta fel.

2013. szept. 3. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!