Más gyerek is ennyire nyugtalanul alszik? Kisfiam másfél éves, rendkívül rossz alvó. Forog össze-vissza, keresztbe, átlósan, felül, átmászik rajtam, sírdogál, majd alszik tovább. Franciaágyban alszunk, mert a kiságyában nem marad meg.
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 08:35
1/2 anonim válasza:
az én fiam is egész éjszaka " mászik" ugyanúgy ahogy leírtad, csak ő a kiságyát járja be éjjel.Most ráadásul rátesz egy lapáttal hogy jön a foga is, úgyhogy 2-3 napja rémálom az éjszaka.
2/2 anonim válasza:
Egy éves a lányom és velünk alszik. Ő is forog, nyöszörög, álmodik. Megéli azt, ami nappal történt vele. Volt olyan is, hogy dokinál voltunk és aznap éjszaka felsírt. Biztos eszébe jutott, hogy mi is történt vele. Ez természetes. A gyerekek így alszanka.Anyukám mondta, hogy én is ilyen voltam. Majd, ha nagyobb lesz, akkor fog nyugton aludni. Mint mi. De most még egy jó ideig így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!