Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves lányom minden éjjel...

2,5 éves lányom minden éjjel sírdogál, többször is, mi baja lehet?

Figyelt kérdés

3-4-5x kel fel egy éjszaka alatt, nem látok és találok összefüggéseket! Tanácstalan vagyok! Boldog családban él, nem értem!

Elkezd sírni, de olyan nyafogósan és hánykolódik, forgolódik! Rászólok, hogy nincs semmi baj, rosszat álmodott de meg sem hallja, aztán eéjesebben szólok hogy elég mert a kistesó is felkel (aki ott alszik vele 4 hósan egy szobában), ekkor visszaszól, hogy abbahagyom! Kérdezem mi volt a baj, de nem tudja megmondani! Semmi: válaszol! Másnak is volt/van ilyen gyermeke aki ilyen rossz alvó vagy más baja lehet? Kérlek segítsetek, fáradt vagyok és aggódom!

2010. okt. 21. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kijött az összes foga? Az utolsó hátsók is? Szobatiszta? Éjjel van pelus? Mert ha nappal nincs, csak éjjel, lehet felkel pisilni, ezért is nyöszöröghet. Mert inkàbb pisilne pelus helyett bilibe/wc-be, de egyedül kimenni még nem tud. Mennyit alszik délután? Nem alszik sokat? Ezért is lehet éberebb éjjel. Eleget eszik nappal? Ha nem, az éhség is keltegetheti...
2010. okt. 21. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

fiam is 2,5 éves, nem sok nyugodt, átaludt éjszakánk volt eddig, mindig másért, de általában pár napon belul sikerult kitalálnom az "aktuális" problémát. most viszont már második hete van az, amit írsz, hogy csak felsír éjjel, sír, semmi sem kell, aztán mégis visszaalszik, de hánykolodik, nyoszorog...és nem tudom az okát...azt hiszem, engem keres, pár napja már ott alszom inkább, és mindig, ha visszamennék a helyemre, nemsokára felébred. egyébként nem tortént semmi mostanában, amitol nyugtalan lehetne...

általában a komolyabb változások idején (bolcsi, uj csoport, betegség...) szokott így aludni:((( tényleg nehéz, jo lenne tudni, mi a baj...

2010. okt. 21. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatnád neki a citromfű teát,hátha segít és kicsit nyugodtabban alszik majd... :)
2010. okt. 21. 22:25
 4/5 A kérdező kommentje:
csipketeázunk általában, jó evő, szobatiszta 2 éves korától éjjel nappal, szóval passz...
2010. okt. 22. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia ilyen gond volt nálunk is de mi rájöttünk hogy fél a sötétben ezért beiktatuk hogy a solámpa égve marad és akkor nyugdot.Akkor kezdett el félni mikor a nagyi megijesztette hogy ott a sötétben a mumus.Eltartott egy darabig mire rájöttünk mi a gond.

Most készülünk venni neki olyan állolámpát amin a fényt majdnem teljesen le lehet csavarni.ugy látom a solámpa nagyon világit.

2010. okt. 22. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!