Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » én nem veszek mérleget,...

én nem veszek mérleget, felelőtlen vagyok?

Figyelt kérdés
elég ha a védőnéni méri nem?
2013. aug. 9. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
elvileg igen, ha valami indokolni fogja akkor meg tudtok bérelni, ráértek akkor utána járni ha kell. Ugyanis vannak esetek amikor muszáj mérni a babát.
2013. aug. 9. 18:58
 2/14 anonim ***** válasza:
nekünk sem volt! :-) havonta mérte a védőnő, már a kórházban 110-eket szopizott a fiam, de akinek még be sem indult a tejcsi, még nekik sem javasolták a mérleget :-) ha jókedvű, nem sír állandóan(nem a pocifájás miatt, hanem mert éhes lenne), a pelusban van kaki, pisi, ne aggódj, elég ha a védőnő méri havonta :-)
2013. aug. 9. 19:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Ráér, ha valami gyanú felmerül akkor pillanatok alatt beszerezhető.

Nálunk volt ebből balhé az első gyereknél, anyukám ragaszkodott hozzá, belementem. Persze meg lettem szólva, hogy nem mérek minden szopit, nem tudom mondani, hogy hány grammot eszik, állandóan ezen ment a vita. Könyörgöm, a gyerek majd kicsattant az egészségtől, jól fejlődött.

A másodiknál nem volt, a kórházban felvetette anyukám, mondtam, hogy ha hazamegyek és ott a mérleg, engem nem érdekel hogy kölcsönzött, én kivágom az ablakon... Ennyiben maradtunk.

2013. aug. 9. 19:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Én sem vettem. Teljesen felesleges, a védőnő méri. Ha nem eszik eleget, az úgyis feltűnik.
2013. aug. 9. 19:09
 5/14 anonim ***** válasza:

én béreltem,alig vártam,h leteljen a hónap és visszavigyem...

Már a védőnő is "beszólt",hogy felejtsem már el..Nálunk csak gondot okozott,mert soha nem mutatott olyan eredményt,ami megfelelt volna az elvártnak, a heti méréseknél viszont tökéleteseket hízott a kicsi...

Minket csak kiborított...

2013. aug. 9. 19:13
 6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! én is ilyeneket hallottam , de most a trend h mindent vegyél meg ,ezt szajkozzák mindenhol, mert ha nincs valamid szar anya vagy...
2013. aug. 9. 20:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi is első babánkat várjuk, nem fogok mérleget venni. Ha úgy adódna később, hogy kell majd bérlünk.
2013. aug. 9. 20:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Felesleges, a védőnőnek van!
2013. aug. 9. 21:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk kölcsön.. Hát, kb. a hajamat tépem tőle. Igazából arra nagyon jó, hogy halálra stresszeld magad rajta.
2013. aug. 9. 22:09
 10/14 anonim ***** válasza:
mi béreltünk, mert a védőnő rábeszélt, de még egyszer nem hagynám magam, volt hogy kevesebbet mutatott szoptatás után, mint előtte, én meg sík ideg voltam, fölösleges
2013. aug. 9. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!