Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nektek van emléketek arról,...

Nektek van emléketek arról, amikor benneteket szoptattak?

Figyelt kérdés

Konkrét emlék, nem az, hogy anyukátok mesélte, hogy hogyan volt akkor.

Olvastam egy kérdésnél egy érdekes választ, csak ezért kérdezem (volt aki emlékezett).

2013. aug. 6. 15:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ,hogy mennyi ideig szopott. Nekem is legkorábbi emlékem 1,5 koromra nyúlik vissza, de 3 éves koromig több is van, de nekem is ilyenek, hogy elestem, leestem, húgomat hazahozták a kórházból, megyünk hozzájuk látogatni ill. míg anyum kórházban volt a húgom születésekor akkor nagyimmal voltam és ott is van 1-2 emlékkép.
2013. aug. 6. 15:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Nincs emlékem a szoptatásról, de kisgyerekkori nagyobb történések emlékei megvannak.

Pl arcon harapott a kutya, mikor a nagymamáméknál nyaraltam és erősen emlékszem, mikor egy fehér lepelt tettek a fejemre, amin csak ott volt lyuk, ahol a seb volt az arcomon, hogy össze tudják varrni.

És arra is emlékszem, mikor nővérem kórházba került és jöttek nekem szólni az oviba, hogy délután a mama fog értem jönni, mert anyu szalad a kórházba, én meg ott álltam a kerítést fogva, hogy én is menni akarok, de nem lehetett. Aztán másnap bevittek engem is a nővéremhez, de nem mehettem fel, hanem apu kísérte le hozzánk nővéremet, és ahogy jött a kék köntösben olyan volt, mint egy királylány... :) Jaj, nagyon elkalandoztam... bocsánat.

2013. aug. 6. 17:04
 13/14 A kérdező kommentje:
:) Igen, nekem is hasonló, néha nagyon részletes emlékeim is vannak.
2013. aug. 6. 20:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Másfél évig szopiztam,nincs róla emlékem. Viszont nekem is van 1-2 dolog,ami 3 éves korom előtt történt és emlékszem rá. Pl,hogy 2 évesen mit álmodtam,hogy milyen volt az íze az első szülinapi tortámnak (tudom,hogy ez tök furcsa,nekem is,de tényleg itt a számban az íze),meg még sok más,inkább rosszak,elesés és vérző láb,anyuapu veszekedései..
2013. aug. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!