Nektek van emléketek arról, amikor benneteket szoptattak?
Konkrét emlék, nem az, hogy anyukátok mesélte, hogy hogyan volt akkor.
Olvastam egy kérdésnél egy érdekes választ, csak ezért kérdezem (volt aki emlékezett).
Nincs emlékem a szoptatásról, de kisgyerekkori nagyobb történések emlékei megvannak.
Pl arcon harapott a kutya, mikor a nagymamáméknál nyaraltam és erősen emlékszem, mikor egy fehér lepelt tettek a fejemre, amin csak ott volt lyuk, ahol a seb volt az arcomon, hogy össze tudják varrni.
És arra is emlékszem, mikor nővérem kórházba került és jöttek nekem szólni az oviba, hogy délután a mama fog értem jönni, mert anyu szalad a kórházba, én meg ott álltam a kerítést fogva, hogy én is menni akarok, de nem lehetett. Aztán másnap bevittek engem is a nővéremhez, de nem mehettem fel, hanem apu kísérte le hozzánk nővéremet, és ahogy jött a kék köntösben olyan volt, mint egy királylány... :) Jaj, nagyon elkalandoztam... bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!