Bufiztessek minden aron? Es atrakjam a kisagyaba minden aron? -en szeretem inkabb, ha ott alszik. Kinek mi a velemenye? Hogy csinalnatok? -egy almos anyuka
Ezt neked kell eldöntened.
Én még most is büfiztetem, legalábbis várok, h büfögjön:)
Az altatásról, ahogy Nektek jobb, az enyém csak a saját ágyában alszik, ennyi idősen már majdnem betettem a saját ágyunkba, de aztán arra gondoltam, h mindkettőnknek (hármunknak) jobb, ha a sajátját használja. Nekem egy karnyújtásnyira van az ágy, szóval nem kell pl másik szobába mennem, amikor ébredt, csak kivettem, cici, büfi, és vissza.
1 hét volt olyan, kb másfél hónapos lehetett, h este Apa altatta, 8-tól 11-ig, a következő szoptatásig vele volt, annyit tudtam aludni. Nem vette ki, hanem simogatta, dúdolt neki, és így aludt. Aztán egyszer nem ébredt fel 11-kor, hanem csak hajnali 1-kor. Nem csináltam belőle problémát. Aztán kb 2 nap múlva nem ébredt egykor, hanem csak hajnali ötkor. Este nyolctól! Én sosem ébresztettem, sírni nem hagytam, de nem kapkodtam ki. Ha nem evés idő volt, akkor éjszaka bent volt a kiságyban, ha sírt, simit, cumit kapott, és mindig megnyugodott. Ez ma is így van, bár a cumi helyett a keze van, mert nem szokott rá a cumira.
Én nem mondom, h hagyd sírni, mert ne, de próbáld meg hátha átaludná cumival a következő szoptatásig az éjszakát.
Mondjuk nekem könnyű volt, Apa segített.
A büfizés azért fontos, mert a bentmaradt levegő okozhat kellemetlenséget (hasfájás, puffadás), viszont kikényszeríteni sem lehet a büfit. Ha nem büfizik, akkor én hasára szoktam fektetni, nehogy megfulladjon, ha esetleg bukik álmában.
A velünk alvás... hát igen. Már utálja a saját ágyát, pedig még csak egy hónapos. Szerintem gyereke válogatja. A fiammal soha nem volt ezzel gondunk, de most a kislánynál mégis így alakult. Hasfájós volt egy hétig, akkor magam mellé fektettem esténként, és így vége a dalnak. Vagy az ágyunkban alszik el cicizés közben, vagy az autós hordozóban, ringatás közben. Minden gyerek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!