Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák! Éjjel hogy...

Szoptatós anyukák! Éjjel hogy csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A cicim nem bír ki 4 óránál többet, mert annyira megtelik éjjel, hogy nem bírok tőle aludni. Ha szerencsém van, akkor a picim pont akkor ébred szopizni, amikor engem kivet az ágy a szétdurranni akaró cicim miatt. Ha nincs, akkor mit tegyek? Fejjek le belőle, vagy próbáljam meg az álometetést?
2009. jún. 11. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
semmiképpen ne ébreszd a babát emiatt,fejjél le belőle nyugodtan.nekem minden etetés után pluszban le kellett fejnem különben begyulladt.
2009. jún. 11. 11:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ha mindig csak lefejek belőle, akkor nem lesz kevesebb a tejcim?

2009. jún. 11. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
attól csak több fog termelődni,de ha nagyon sok van és egy etetésnél csak egyből eszik a babád és nem ébred fel 4 óra múlva akkor fejd le a soron következő cicit teljesen és fagyaszd le a tejcit,és ha pl tejlázad lesz vagy beteg leszel vagy vmi miatt nem lesz ugy tejcid akkor azt oda tudod neki adni.
2009. jún. 11. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha lefejed, annál több fog termelődni, ergo annál jobban fog telítődni megint, szóval csak éppen annyit fejjél le, hogy a feszülés megszűnjön. Előbb-utóbb (nekem ez 4 hónaposan volt probléma és majd csak 5 hónapos korára szűnt meg) a mell veszi az adást, hogy éjjel nem kell annyi, mert alszik a babó és nem fog annyira feszülni és beáll az éjjeli kereslet-kínálat.
2009. jún. 11. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!