Érdemes kínlódni a fejéssel és beruházni egy elektromos mellszívóra? Ti mit csinálnátok?
Van a Medela mellszívó, nekem van olyan is, meg aventes is. Ugyan nekem nem jött be, az aventeset használtam, de elvileg a medela jobban ki tudja szívni. Lassabban és erősebben szív, mint az avent. Próbálj egyet beszerezni használtan, hátha azzal gyorsabban menne. (én is használtan vettem) De szerintem, ha ennyi időt vesz igénybe, akkor neked is el fog menni a kedved, és így apadni is fog a tejed és még lassabban fogod tudni leszívni a kívánt mennyiséget, főleg ugye a gyerek meg egyre többet fog tudni benyomni... Szóval, szerintem gondold meg, érdemes-e, ráadásul ott a másik gyereked is.
Sok sikert!
Szia, nekem Avent elektromos van, nem volt vele semmi gondom. Nálam is pont így alakult, hogy 1-3 hónapig cicizett, aztán hirtelen nem akart mellről enni. Na ekkor kezdtem fejni (elektormos) minden etetésre. Nekem Ő az egyedüli gyerekem, így megtettem, hogy 1 éves koráig naponta többször fejtem, és kb. fél óra volt egy alkalom. Bevallom, ezt újra nem csinálnám, főleg ha mellette lenne még egy gyerekem tutira nem bírnám.
Szerintem, és ez legyen a Te döntésed: én kb. 1 hónapig fejnék rendesen, aztán szépen fokozatosan lecsökkenteném a fejések számát... úgy is jön a hozzátáplálás, tehát eleve nem kell annyi tej alapú étel neki.
Persze Te érzed, hogy mennyi energiád van-ez csak vélemény volt.
Én visszagondolva nagyon elfáradtam ettől anno, és mondom, még egyszer nem csinálnám így, de látod csak kibírtam valahogy....
Értem. Képzeld, a lánykámat meg úgy szoktattam le a bimbóvédőről, hogy álmában nyomtam be a cicit a szájába, és így elfogadta, szopizott. Ébren soha nem tudtam így megszoptatni, csak ordított.
Tényleg ne add fel, én 8 hétig küzdöttem a tejért, fejtem állandóan, hogy több legyen, hogy ne kelljen a babámnak pótlást adnom. És sikerült, már 7 hónapos és még mindig kizárólag szopizik.
Sok sikert és türelmet kívánok!
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!