Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek a kézi mellszívóval...

Akinek a kézi mellszívóval történő fejés nem nagyon vált be, érdemes-e beruháznia egy elektromos mellszívóra?

Figyelt kérdés
6 hetes kisbabám néha kifejezetten lusta szopizni, ezért fejek. Az Aventes kézi mellszívóval azonban alig sikerül valamennyit lefejnem, azt is jó sok idő alatt sikerül. Arra gondoltam, hogy sokan dícsérték a Medela Swing elektromos mellszívóját, csak félek, hogy csak kidobom azt a sok pénzt az ablakon. Szerintetek megpróbáljam?
2011. febr. 21. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is Avent kézi mellszívóm van, de soha nem tudtam vele fejni! Inkább megtanultam hogyan kell kézzel fejni! Simán ment, és ráadásul ingyen volt.. :)

Egyébként ha nagyon akarod, megveheted, max. ha már nem kell, eladod. Igaz, annyit nem kapsz érte, mint amennyiért vetted, de a nagy része mégis visszajön!

Üdv

2011. febr. 21. 14:29
 2/4 krisztivan ***** válasza:
Én kaptam kölcsön mindkettőt és a kézivel meg sem éreztem hogy már szív a medelával pedig azt hittem hogy a leggyengébben van de kiderült hogy az a legerősebb fokozat.Ha tudsz barátnőtől vagy valami megbizható forrásból kölcsönkérni szerintem azzal járnál jól hogyha kipróbálnád elötte.
2011. febr. 21. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Betti válasza:

Szia!

Hát jobb lenne előtte tényleg kipróbálni,hogy beválik-e.

Én anyatejleadó vagyok(napi 1200 mt-t adok),először kézi Aventtel fejtem,majd elektromossal,utána vettem Medela Mini Electriket,de sajnos egyik sem vált be.Aventtel tudtam fejni,de nagyon lassan haladtam és nem bírtam mindet lefejni.Medela viszont nekem meg sem indította a tejleadó reflexemet,úgyhogy egyáltalán nem tudtam vele fejni.

Azóta kézzel fejek,már nagyon belejöttem,gyorsan megy,mindet le tudom fejni és 700 ml-vel szaporodott a tejem,mióta így csinálom.

2011. febr. 22. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is sokáig fejtem, szintén tejadó voltam. Chicco kézi mellszívóm volt, azt hittem az elektromossal hatékonyabb lesz a fejés, de tévedtem. Az elektromos mellszívás után még simán lefejtem 200 millit a kézivel.

Biztos, hogy a mellszívó a rossz? Mert nekem is volt egy időszak, amikor nehezen tudtam fejni, és kevés is volt. Ekkor alig volt tejem, mert sokat stresszeltem, akkoriban költöztünk. Később visszatért minden a normális kerékvágásba és sikerült percek alatt lefejnem a maradék tejet.

Szóval visszatérve a kérdésedre: próbálj ki egy másik kézi mellszívót, ha nem tudsz kézzel fejni (én sem tudtam), vagy ha tudsz kölcsönkérni elektromosat, akkor azt is próbáld ki, mielőtt beruházol!

2011. febr. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!