Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindenkinek szüksége van...

Mindenkinek szüksége van mellszívóra?

Figyelt kérdés
Csak mert nekem a védőnő azt mondta, ne vegyek előre, hiszen ha nem kell majd, feleslegesen adtam ki pénzt, de ha meg kell, akkor majd meg tudom utólag is venni (vagy a párom).
2010. júl. 21. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt szükségem rá, nem is volt soha, pedig 4 gyereket szoptattam.
2010. júl. 21. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Védőnődnek igaza van. Férjem is elment megvenni, mikor már a kicsi megvolt, mivel annyira feszített a tej. Aztán rendszeresen fejtem, majd anyatej leadó lettem.

Azóta sem tudok kézzel fejni, pedig 2. gyermekemet szoptatom és megint leadó vagyok.

2010. júl. 21. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt, kézzel fejtem mind kettőnél (nem minden nap, éjjel sosem) az kb az első 2 hónapban, hogy legyen fagyasztott tej.

Nagy is sokáig cicizett, kicsi is még cicizik, 16 ós.

2010. júl. 21. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Én vettem egy használtat olcsón, a biztonság esetére.

Aztán a sors úgy hozta, hogy a korbababám erőtlen volt szopni, és a harmadik napon behozattam a mellszívót a kórházba. Azzal indult be a tejem, a mai napig azzal fejek neki. Közben anyatejleadó lettem én is.

Ha nem lett volna otthon a mellszívó, akkor szegény férjem rohangálhatott volna utána munkaidő után, miközben azt se tudja, mi az, és újonnan háromszor olyan drága lett volna. Így meg egy csomó cumisüveget is kaptam vele, ami nagyon jól jött.

Kívánom, hogy ne legyen rá szükséged, és szopizzon szépen, ügyesen a babád!

2010. júl. 21. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!