Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mossam meg babam fogat?...

Mikor mossam meg babam fogat? Ti hogy csinalnatok?

Figyelt kérdés
Kislanyom este nem issza meg sajnos egyszerre a tapszeret, hanem reszletben. Csak akkor fogyassza el mindet mikor mar nagyon almos. Ha meg ilyenkor mosom meg a fogat, akkor kimegy az alom a szemebol. Egyebkent is nagyon nehezen alszik el. Reggel csak epp annyira ebred, hogy megigya a tejet es alszik tovabb.
2011. nov. 21. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már most mindenképp mosni akarod, akkor reggel amikor felkel és már nem alszik vissza, este pedig amikor az első adag tejet megitta.
2011. nov. 21. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok baba alszik el cicin, vagy cumin (vagy tápszeren). Így sokáig nem biztos, hogy az ember meg tudja mosni este a fogát tápszer után.

Lányom most 13 hónapos és fürdés közben mossuk a fogát, majd iszik tápszert és már szinte közben alszik is.

Idővel persze majd áttérek a fordított sorrendre, de nemrég volt egy hasonló kérdés, és sok anyuka írta, hogy a babája/gyereke hasonlóképp "működik", még nagyobb korában is.

2011. nov. 21. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
utolsó. mintha én írtam volna :). engem is érdekel a kérdés, mert fürdés után tápi, és ahogy kiveszem a cumit a szájából, már alszik is. ha megmosnám felébredne. én is azt tervezem, hogy fürdés közben mosom meg. nekem ilyen szilikonos fogkefém van. ti használtok fogkrémet? vagy még nem kell?
2011. nov. 21. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
2. vagyok: Nenedent fogkrémet használunk és szilikonos fogkefét.
2011. nov. 21. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!