Mikor mossam meg babam fogat? Ti hogy csinalnatok?
Figyelt kérdés
Kislanyom este nem issza meg sajnos egyszerre a tapszeret, hanem reszletben. Csak akkor fogyassza el mindet mikor mar nagyon almos. Ha meg ilyenkor mosom meg a fogat, akkor kimegy az alom a szemebol. Egyebkent is nagyon nehezen alszik el. Reggel csak epp annyira ebred, hogy megigya a tejet es alszik tovabb.2011. nov. 21. 15:00
1/4 anonim válasza:
Ha már most mindenképp mosni akarod, akkor reggel amikor felkel és már nem alszik vissza, este pedig amikor az első adag tejet megitta.
2/4 anonim válasza:
Sok baba alszik el cicin, vagy cumin (vagy tápszeren). Így sokáig nem biztos, hogy az ember meg tudja mosni este a fogát tápszer után.
Lányom most 13 hónapos és fürdés közben mossuk a fogát, majd iszik tápszert és már szinte közben alszik is.
Idővel persze majd áttérek a fordított sorrendre, de nemrég volt egy hasonló kérdés, és sok anyuka írta, hogy a babája/gyereke hasonlóképp "működik", még nagyobb korában is.
3/4 anonim válasza:
utolsó. mintha én írtam volna :). engem is érdekel a kérdés, mert fürdés után tápi, és ahogy kiveszem a cumit a szájából, már alszik is. ha megmosnám felébredne. én is azt tervezem, hogy fürdés közben mosom meg. nekem ilyen szilikonos fogkefém van. ti használtok fogkrémet? vagy még nem kell?
4/4 anonim válasza:
2. vagyok: Nenedent fogkrémet használunk és szilikonos fogkefét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!