Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi köze a páromnak ahoz, hogy...

Mi köze a páromnak ahoz, hogy szoptatom e a gyereket vagy nem? Ha szólok még ő sértődik meg.

Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 19:14
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
27%
Ja utoló mert felírják receptre aztán az állambácsi majd kifizeti a felét a szülők helyet.
2013. aug. 5. 18:45
 42/45 anonim ***** válasza:
56%

Kezdem azt hinni, hogy ez is egy kamu kérdés, mivel a kérdező még erre sem szagol.

Gondolom, ha annyira foglalkoztatja a téma, hogy szánt időt a kérdés kiírásra, akkor csak tovább görgetné a szálakat, s válaszolna itt 1-2 kérdésre.

Többek között én is kíváncsi vagyok arra, hogy miért nem akarja szoptatni a gyereket.

S nem is értem azokat, akiknek van tejük, csak szoptatni nem akarnak, azok miért nem fejik le, s adják cumisüvegből?

Még mindig jobb, mint ha tápszerrel nyomná. Legalábbis, ha van teje, akkor ez ésszerűbb megoldás lenne.

2013. aug. 5. 22:55
 43/45 anonim ***** válasza:
0%
nem hiszem, hogy köteles lenne megindokolni, miért nem szoptat, de ami nem kap nagy publicitást, az, hogy a szoptatás fájdalmas is tud lenni. tudom, most jön majd a harcias "a gyerekedért csak képes vagy elviselni, nem?" olyanoktól, akik sose próbálták, de azért ha egy férfi mond ilyet, az elég visszatetsző.
2013. aug. 6. 02:12
 44/45 anonim ***** válasza:
73%

ma 02:12 Akkor minek ír ki egy ilyen kérdést? Olyan hülyeségeket tudsz te is írni. Ne hogy már teher legyen válaszolni arra, hogy miért nem feji le, s adja úgy a gyereknek!

Ha nincs teje, akkor logikus, hogy nem szoptat. Ha van, de fájdalmas, akkor lefeji, s úgy adja a gyereknek.

Ezen mit nem lehet megbeszélni a párjával?

Azért érdekes egy család az, ahol az apának nincs köze a gyerek dolgaihoz. Igaz itt 1-2 válaszoló szerint ez a norma.

2013. aug. 6. 21:18
 45/45 anonim ***** válasza:
87%

S tudjátok mindig csodálkozom az ilyen kérdéseken, s a sok fura válaszadón. S összeteszem a 2 kezem, hogy mi a párommal mindent meg tudunk beszélni.Igaz, ha nekünk gondunk van akkor megbeszéljük, nem a gyakorira szaladunk kiírni. S nem is az jelenti a napi örömünket, hogy lepontozzuk a nekünk nem tetsző válaszokat.

Mindig tanul az ember valamit. Remélem én sosem leszek ilyen rosszindulatú.

Kellemes estét, szép álmokat mindenkinek!:)

2013. aug. 6. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!