Ha nekem csak lánytestvéreim vannak de a páromnak van fiú testvére is akkor milyen nemű lesz a közös gyerekünk? Nekem van három lány tesóm a páromnak három fiú és egy lány.
az, hogy nektek milyen testvéreitek vannak, az a szüleiteken múlik. Nem releváns nálatok.
Anyámnak csak fiú és apámnak is csak fiú testvérei vannak én mégis lány lettem :P
A kérdező már kemény 1 hónapja van a nála 16 évvel idősebb párjával, aki miatta hagyta ott a családját.
Az előző kérdése: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Na jó, elmagyarázom neki, mert még megsértődik.
Szóval: az, hogy milyen nemű lesz a gyerek, attól függ, hogy a férfi spermiuma, ami megtermékenyíti a petesejtet, X (női) vagy Y (férfi) kromoszómát tartalmaz. Mindkettőre nagyjából 50 % esély van. Azt, hogy melyik spermium ér oda elsőnek, baromira nem befolyásolja az, hogy annak idején a szüleiteknél hogy játszódott le ugyanez a folyamat.
Nem beléd kötöttünk, de ekkora hülyeségre ne várj normális reakciót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!