Mi köze a páromnak ahoz, hogy szoptatom e a gyereket vagy nem? Ha szólok még ő sértődik meg.
Azért mert úgy csinál mintha a férje valami másodrendű szülő lenne.
Vagy ha 3 év múlva a férfi etet olyant a gyerekkel ami neki nem tetszik, akkor is azt fogja szerinted gondolni, hogy semmi joga beleszólni mivel eteti a férje a gyerekét?
Én sem értem, hogy miért nem akarod szoptatni már? Nincs tejed vagy tényleg félted a melled formáit?
De az elég furcsa lenne számomra, ha tejed és nem akarod szoptatni. Meg az is furcsa, hogy hat hónaposan mindent eszik. Mikor kezdted a hozzátáplálást?
Hú de nagy szám, hogy ennyi idősen mindent eszik.
Előttem válaszoló! A tiéd talán kutyasz**t eszik?
Van köze hozzá, az övé is az a gyerek(ugye?)
Kicsit túlzásnak érzem, hogy 6 hónaposan mindent eszik, remélem azért pacalpörköltet nem adsz neki...
És most jöjjön amiért lepontoznak!
Imádtam a terhességet, jó volt szülni, etetni pelenkázni, de a szoptatást gyűlöltem. Komolyan rosszabb volt, mint szülni. Mindjuk tejem se volt, az egész egy kínlódás volt. 2 hónapig szoptattam, még 2 hónapig kapott anyatejet+ tápszert!
Én sem a felpontozásra hajtok, úgy hogy bátran kijelentem, hogy én veled vagyok Kérdező.
Apát 3 éves koráig szoptatta az anyja (papíron nagyanyám), ma már nem is beszélnek egymással.
Anya engem 2 hónapos koromig, tesómat 4,5 hónapos koráig tudta szoptatni. A világ legjobb édesanyja :)
Ja és egészségesek is vagyunk.
Amiben nagyon igazad van, a Te melled. Innentől kezdve bőven jogod van dönteni, hogy a Te tested meddig áldozod fel a gyerekvállalás oltárán (arányában így is túlszárnyalod a férjed...).
Nem attól vagy rossz anya, vagy sem, hogy meddig cicizteted babukát....
jól mondja a párod, de a te tested.
a reggelit és az estit hagyd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!