Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi köze a páromnak ahoz, hogy...

Mi köze a páromnak ahoz, hogy szoptatom e a gyereket vagy nem? Ha szólok még ő sértődik meg.

Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 19:14
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
66%

Azért mert úgy csinál mintha a férje valami másodrendű szülő lenne.

Vagy ha 3 év múlva a férfi etet olyant a gyerekkel ami neki nem tetszik, akkor is azt fogja szerinted gondolni, hogy semmi joga beleszólni mivel eteti a férje a gyerekét?

2013. aug. 3. 21:03
 22/45 anonim válasza:
46%
én csak azt nem tudom hogy az ilyen hülyék mint te, mi a francért szülnek?
2013. aug. 3. 21:27
 23/45 anonim ***** válasza:
54%

Én sem értem, hogy miért nem akarod szoptatni már? Nincs tejed vagy tényleg félted a melled formáit?

De az elég furcsa lenne számomra, ha tejed és nem akarod szoptatni. Meg az is furcsa, hogy hat hónaposan mindent eszik. Mikor kezdted a hozzátáplálást?

2013. aug. 3. 21:31
 24/45 anonim válasza:
23%

Hú de nagy szám, hogy ennyi idősen mindent eszik.

Előttem válaszoló! A tiéd talán kutyasz**t eszik?

2013. aug. 3. 21:37
 25/45 anonim ***** válasza:
36%
Jújj ősanyák,engem csak 3 hónapos koromig tudtak szoptatni,utána tápszer, eltelt 21 év köszönöm jól vagyok! Egészséges,teljesen fejlett! Szerintem senkinek semmi köze hozzá,hogy ki hogy eteti a babáját. Kérdező akik téged ma itt leugattak eltudom képzelni milyen beszűkült látókörű elvont barmok lehetnek! Elnézést a kifejezésért!:D Én azt szoktam mondani aki tudja és akarja szoptasson ameddig jónak látja,aki nem akar az pedig ne tegye magánügy és pont.
2013. aug. 3. 22:10
 26/45 anonim ***** válasza:
67%
remélem nem a pasi vagy, mert az nem derült ki eddig!
2013. aug. 3. 22:31
 27/45 A kérdező kommentje:
Agyatlan barom!
2013. aug. 3. 22:35
 28/45 anonim ***** válasza:
79%

Van köze hozzá, az övé is az a gyerek(ugye?)

Kicsit túlzásnak érzem, hogy 6 hónaposan mindent eszik, remélem azért pacalpörköltet nem adsz neki...

És most jöjjön amiért lepontoznak!

Imádtam a terhességet, jó volt szülni, etetni pelenkázni, de a szoptatást gyűlöltem. Komolyan rosszabb volt, mint szülni. Mindjuk tejem se volt, az egész egy kínlódás volt. 2 hónapig szoptattam, még 2 hónapig kapott anyatejet+ tápszert!

2013. aug. 3. 23:43
 29/45 anonim ***** válasza:
36%

Én sem a felpontozásra hajtok, úgy hogy bátran kijelentem, hogy én veled vagyok Kérdező.

Apát 3 éves koráig szoptatta az anyja (papíron nagyanyám), ma már nem is beszélnek egymással.

Anya engem 2 hónapos koromig, tesómat 4,5 hónapos koráig tudta szoptatni. A világ legjobb édesanyja :)

Ja és egészségesek is vagyunk.

Amiben nagyon igazad van, a Te melled. Innentől kezdve bőven jogod van dönteni, hogy a Te tested meddig áldozod fel a gyerekvállalás oltárán (arányában így is túlszárnyalod a férjed...).

Nem attól vagy rossz anya, vagy sem, hogy meddig cicizteted babukát....

2013. aug. 4. 00:08
 30/45 anonim ***** válasza:
73%

jól mondja a párod, de a te tested.

a reggelit és az estit hagyd meg.

2013. aug. 4. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!