Láttátok a facebookon a bezzeganyás szoptatás világnapja képet? Szerintem kiakasztó!
Megtaláltam a képet,és komolyan mondom ez már mindennek a teteje!!!
Az odáig rendben van hogy természetes dolog a szoptatás,de a szarás is az mégsem csináljuk mindenhol! Komolyan mint valami afrikai bennszülött törzsnél akiknek állandóan kint van a cicijük.
Arról nem is beszélve hogy ez nagyon balesetveszélyes!!! Megnézném hány autó rohanna egymásba a körúton mikor felfedezik az anyukát. De a gyereknek sem biztonságos ahogy ül.
Engem különösebben nem izgat sem a kép, sem az, hogy ki hogyan viszonyul a szoptatáshoz, de amin nagyon röhögök, az az, ahogy itt néhány okos válaszoló a szoptatást a sz@ráshoz, meg a hányáshoz hasonlítja... Ez azért hihetetlen butaság..
Gondolom ti is szívesen posztoltok ki olyan képet, amin barátokkal étteremben/kerti partin/bárhol pl. esküvőn ESZTEK. A szoptatás ugyanis ez: EVÉS. Gondolom a saját vacsorafogyasztásotokat nem kezelitek egy szinten a sz@rásotokkal, vagy a hányásotokkal... Kicsit gondolkozzatok már egy egy ilyen "okos" megnyilvánulás előtt, könyörgöm.
Kérdező, bocs az offért, de ez kikívánkozott :) Nem mellesleg irigylem az életedet, igazán jó neked, hogy semmi más problémád nincs az életben, mint az, hogy vannak nők, akik nem szégyellősek, és egy-két dologról másként gondolkodnak mint te.
És igazából számomra ez a szoptatós kép SOKKAL természetesebb, mint mondjuk egy meleg férfipár pucér ölelkezése, tehát ha nagyon szeretnél fujjogni, elég sok olyan dolgot találhatnál, ami ennél kiakasztóbb. Pl. a szűklátókörű, kisstílű emberek, akik életcélja más emberek kibeszélése, és gúnyolása...
"Engem különösebben nem izgat sem a kép, sem az, hogy ki hogyan viszonyul a szoptatáshoz, de amin nagyon röhögök..."
Többször átolvasva igazából nem is értem, hogy akkor miért írtál, belekötni másokba? Ez is egy életcél?
Az evés nem egy intim dolog, az ember megteszi bárhol, bármikor, igen, akár még képet is felrak róla. A szoptatás pedig egy igenis intim dolog, ez a kép pedig számomra undorító. Van különbség aközött, hogy felrakok egy képet ahol éppen pizzát eszek, vagy felrakok egy képet ahol a fiatal gyermekem a mellemet szopja. Tényleg nem érzed a különbséget?
Hát, ha szerinted ez gusztustalan, és beteges, akkor neked valami probléma van a két füled közt :) És bocsi, de ha a lényegét nézed (ahogy neked marhára nem sikerült kedves kérdező) akkor semmi különbség nincsen a pizzaevés és a szopi között, ugyanis (lepődj meg) mindkettő a táplálkozás egy formája. Amikor kitesznek egy képet, amin 8 kiskutya hasal az anyja mellett szoptatás közben, az mindenki szerint édes, tündéri. Pedig ott is ugyanaz történik. Ha nem tetszik, hogy ez az oldal olyat is kitesz, ami esetleg nem a szád íze szerint való, akkor lépj ki az oldalról. Egy kattintás, és nem kell többet látnod. Hozz létre te egy olyan oldalt, ahol minden a te szád íze szerint történik, és akkor nem lesz gond.
És nem, nem a vita miatt jöttem ide. Azért, mert egyszerűen nem bírta az igazságérzetem azt a sok ostobaságot, amit itt összehordtatok. Ez sem tetszik neked? Nem érdekel, tudod ez egy ilyen oldal, ha felteszel egy kérdést, előfordulhat, hogy olyan is válaszol, aki nem ért veled egyet. Viseld méltósággal.
És még zárójelben annyit jegyeznék meg: nekem nem tetszik ez a kép. Egyáltalán nem. De az én életemben vannak fontosabb dolgok is, mint azon csámcsogni rosszindulatúan, másokat betegesnek és gusztustalannak nevezve, hogy valaki másként látja pl. a szoptatást.
Sajnos a civilizációnak hátrányai is vannak - te vagy rá az élő példa. Kicsit legondolkodhatnál az értékrendeden, komolyan mondom.
Nézd: ez pl. kiakasztó, szívszaggató, borzalmas: [link]
vagy ez: [link]
vagy ez: [link]
Tudod, ha ilyen áll a másik oldalon, akkor inkább szoptasson az az anyuka az egész világ szeme láttára akár 8 éves gyereket is, csak ilyen ne történhessen meg! Ezért írtam, hogy az értékrendeddel van a gond. Lehet nem ártana ezen elgondolkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!