Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Láttátok a facebookon a...

Láttátok a facebookon a bezzeganyás szoptatás világnapja képet? Szerintem kiakasztó!

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 22:02
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
23%
Jézusom, borzalmas, hát ez a gyerek mennyi idős? Ennyi idősen a fiamat nemhogy szoptatnám, de meztelenül se mutatkoznék előtte. Most 19 hónapos, néha lát félmeztelenül,ha felkapok egy felsőt, de egyre ritkábban. Pszichés problémái lesznek annak a fiúnak, az tuti.
2013. aug. 1. 22:17
 12/54 anonim ***** válasza:
75%
Nekem ez kiakaszto. A szex is termeszetes, megse rak ki arrol kepet normalis ember. Ez, mint foto izlestelen. Ha ez 4 fal kozott zajlik, akkor termeszetes, de nem kozossegi oldalra valo. (monduk a kisfiu kora, nekem mar sok, de elfogadom, ha valaki komfortszoptat) Azzal sincs semmi problemam, ha egy kismama mondjuk a bankban szoptat diszkreten, mert a baba ehes, de ettol meg az elet es az elinteznivalok nem szuntek meg, meg kell oldania szegenynek valahogy. Ez a kep szerintem nem szep, es rosszul "hirdet", rossz helyen.
2013. aug. 1. 22:18
 13/54 anonim ***** válasza:
76%

Ez még undorítóbb:

[link]

2013. aug. 1. 22:20
 14/54 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy egy ekkora gyereknek már rég nincs szüksége anyatejre! Aki meg csak így tudja megnyugtatni az ilyen korú gyermekét, hát az elég rosszul csinál valamit. ráadásul nézzétek a fiú arcát, látszik rajta, hogy kényelmetlenül érzi magát! Ki teszi ki ennek a gyermekét?
2013. aug. 1. 22:21
 15/54 anonim ***** válasza:
59%
2013. aug. 1. 22:21
 16/54 anonim ***** válasza:
46%

"A szoptatás abszolút természetes dolog."

Ez tény.

De ha így nézzük, akkor a székletürítés, a hányás, a vizelés, az izzadás, mind mind csupa természetes, biológiai folyamat. Ettől még azt sem szívesen nézegetném a facebookon.

Sőt! Vegyük a szexet. Tök természetes folyamat. Aki így pózol a szopós gyerekeivel, azt is feltenné, ahogy a párjával készítették őket? .....

2013. aug. 1. 22:22
 17/54 anonim ***** válasza:
29%
Betegek...
2013. aug. 1. 22:23
 18/54 A kérdező kommentje:
Na, ezt még nem láttam, felejtsétek is el a kérdésem, nincs ezzel a szoptatós képpel semmi baj! :D Ez nagyon durva, ez már tényleg minden határon túl megy.
2013. aug. 1. 22:23
 19/54 anonim ***** válasza:
83%
úristen.... ezt kommentálni is nagyon nehéz (a medencés kép sokkolt le ennyire...)
2013. aug. 1. 22:26
 20/54 anonim ***** válasza:
80%

Ez most megint egy nagyon megosztó kérdés, ahol lehet egymás torkának ugrani, de tök fölösleges. Aki szoptat(ott), és szeret(ett) szoptatni, az nem fogja undorítónak találni, aki nem, az pedig fujjog.

Ez kb. olyan, mint arról vitázni, hogy finom-e a pacal, vagy sem.

2013. aug. 1. 22:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!