Láttátok a facebookon a bezzeganyás szoptatás világnapja képet? Szerintem kiakasztó!
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 22:02
21/54 A kérdező kommentje:
És akkor csodálkozunk, hogy elkorcsosult a világ? Sérült gyermekekből sérült felnőttek lesznek, akik vernek, erőszakolnak, mutogatják magukat. Undorító!
2013. aug. 1. 22:29
22/54 A kérdező kommentje:
Én tudtam szoptatni, de amint már csak a saját kényelmemért tettem volna, abbahagytam. Persze, mindenki azt csinál, amit akar, de ezt kitenni ország-világ elé?
2013. aug. 1. 22:30
23/54 anonim válasza:
Nekem sokkal kiakasztóbb, mikor a fb-on felakasztott, meg kocsi után kötött kutyákat látok:(.
24/54 anonim válasza:
14 hónapos kisfiammal anyósomnál voltunk pár napja. Megkérdezte szopik-e még? (igen) Közölte, hogy ő visszataszítónak tartja ha egy ekkora gyerek még szopik. Mondtam neki, hogy engem nem zavar, majd ha eljön az ideje leszokik róla. A bátyja 21 hónapos koráig szopizott. Akkor is kaptam megjegyzéseket bőven... (pl. pedofil vagyok?! Hogy jut ilyen eszébe valakinek a szoptatásról?!) Nem érdekelnek a megjegyzések és ez a kép sem háborít fel. Én ugyan nem fényképeztetném magam, viszont ha nem lennének ilyen képek, lehet sokan rosszabbul éreznék magukat akik sokáig szeretnének szoptatni. Miért jobb ha erőszkkal elveszi valaki magától és a gyerekétől a szoptatás lehetőségét csak azért mert mások rosszalló megjegyzéseket tesznek? Ha ilyen képeket tesznek közzé akkor viszont nem érzi magát az ember olyan egyedül... Na az a kép amelyiken egy kisgyerek nyakán és csípőjén áll egy felnőtt ember... na számomra az kiakasztó...!
25/54 anonim válasza:
Na a szeretettől és törődéstől nem lesznek a gyerekek erőszakosak, verekedősek, "betegek".... Azért mert sokáig szopiznak... röhej ilyet gondolni. A szeretet és a törődés hiánya miatt viszont igen... Bár ezek megadásához nem feltétlenül kell a szoptatás. Aki sokáig szoptat (mert tud, sajnos nem mindenki tud) az szeretetből teszi. És sokkal bensőségesebb kapcsolatot alakítHAT ki a szülő és gyermek közt... A beteg emberek akik agresszívak, mutogatósok, verekedősek azok közül kerülnek ki akikkel nem foglalkozott az anyjuk, verték őket, éheztették, nem foglalkoztak velük és nem vagy nem megfelelően kaptak szeretetet a szüleiktől...
26/54 anonim válasza:
Engem nem zavar, hogy ki meddig szoptatja a gyerekét, de minek ezt így kiteregetni. A b.z.i.kkal sincs bajom, csak ne lássam, hogy csinálják.
A medencés kép meg egyenesen hányingerkeltő. :((
27/54 anonim válasza:
Azért az enyhe túlzás, hogy aki sokáig szoptat az elrontott valamit. Nem mindenki hülye ám, aki valamit nem úgy csinál mint te...
A 25. válaszoló nagyon jól leírta a lényeget.
28/54 anonim válasza:
Halk megjegyzés a medencés képről: Mindamellett, hogy nem támogatom, hogy a vízben szülés után az egész család bemenjen (hiszen mégiscsak nyílt seb van a méhen), de a víz ilyenkor nem a vértől vörös, hanem egy olyan gyógynövényt raknak bele, ami elszínezi...
29/54 anonim válasza:
25-ös válaszoló: Én úgy gondolom, hogy a kérdező a medencés képre írta, hogy elkorcsosult felnőttek lesznek ezekből a gyerekekből.:)
28-as: Lehet, hogy a gyógynövénytől olyan, de kétlem, hogy ne került volna vér, ürülék abba a vízbe. Nem muszáj a vértől vöröslenie ahhoz, hogy visszataszító legyen.
30/54 anonim válasza:
Kb 11:20-tól az a nő nem normális totál kiakadtam! http://www.youtube.com/watch?v=IZwaSSrVR_k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!