A Ti babátok is rúgkapál és hadonászik szoptatás közben?
igen elfogni tilos
nekem amásik mellemet szokta birizgéálni vagy ráüt a mellkasomra akkor szoktam cici cserélni
kezét lábát ne fogd le könyörgök
váltsál esteleg testhelyzetet
Ugyan miért ne lehetne lefogni? Ne írjatok már hülyeséget!
Az én 7 hónaposom is kapálózik, ez ilyenkor életkori sajátosság, normális dolog. Sokszor le szoktam fogni főleg ha altatom közben, mert máskülönben nem alszik el, saját magát ébren tartja a mozgásával.
Ha este a kiságyban altatom, akkor is rá kell tennem a kezem a lábaira, hogy ne kapálózzon, ne forogjon, így el is alszik percek alatt.
Nem írtam olyat, hogy lefognám, de vmilyen mértékben muszály, mert fájdalmat okoz,úgy rúg, és ha most nem kontrollálom...egyébként azt írtam átölelem, és nem lefogom, sztem óriási különbség van a kettő között. Nem vagyok hülye
Ha ez életkori sajátosság az jó,mert az öcsém asperger szindrómás, és Anyu rögtön emiatt kezdett aggódni mikor mondtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!