Csak az egyik ciciből szopizik a babám.Most 8 hetes, és a 2. héttől kezdve csak az egyiket fogadta el mert a másikból nem, jött úgy,és nem is volt benne annyi.Tudom ez elég gyakori, hogy az egyik cici többet termel.Csak a másikból viszont már 40ml-nél többet nem tudok lefejni, és egyre kevesebb van benne.Hogy tudnám visszahozni, hogy két ciciből tudjan etetni? Sokszor próbálom rátenni, de 3-4 percnél tovább nem bírja, és elkezdi tépni, és órdít.Még akkor is ha "előfejem" neki, hogy az eleje könnyebben jöjjön.Nem hajlandó szívni?Így most egy-ből eszik,de félek nem lesz elég!
2009. okt. 7. 08:48
1/8 anonim válasza:
Abban nem tudok tanácsot adni, hogy hogy lehetne több tejed a másik melledben (talán érdemes továbbra is fejned, mégha kevés), de azzal kapcsolatban megnyugtathatlak, hogy egy cici is elég tud lenni egy babának, ugyanis a szervezet annyi tejet termel egy mellben, amennyire "ingert" kap.
Én ikreket szoptatok, nekik fejenként mindig csak egy mell jut és a mai napig jól tudnak lakni.
Sok sikert és kitartást!
4 hónapos ikrek anyukája
2009. okt. 7. 09:02
2/8 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam ma 8 hetes, és én is az elejétől fogva csak 1 mellből szoptatok. Nálunk is sírás a vége a próbálkozásnak. Nekünk eddig elég volt az 1 cici sőt én fejem pluszba is fagyasztásra.
2009. okt. 7. 10:00
3/8 anonim válasza:
9 hónapos a babám, egy mellből szoptatok fél éve. 3x akkora méretre, mint a másik, de még mindig rengeteget szopik belőle, azaz elég neki, nem kell pótolni.
2009. okt. 7. 16:11
4/8 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy van aki ikreket szoptat, és akkor is "csak" egy mell jut egy babának, és elég nekik. Egyébként én nem vagyok ilyen cipőben, de a La Leche Liga honlapján olvastam ilyen anyuka tapasztalatát. (www.lll.hu), ha izgulsz, ajánlom, hogy beszélj az ottani tanácsadókkal, nagyon készségesek! Jó szoptatást!
2009. okt. 7. 18:13
5/8 A kérdező kommentje:
16:11-es anyukának?
A másik cicit fejed, vagy teljesen elhagytad?Csak mert én még egyszer-egyszer fejem de már így is óriási a méret különbség.Vissza áll majd szoptatás után?
2009. okt. 7. 18:49
6/8 A kérdező kommentje:
!:)
és köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 7. 18:51
7/8 anonim válasza:
Nem fejem, teljesen elapadt. Nem tudom, nem hiszem, hogy egyforma lesz majd:((((( Naponta 5-6x szopik a babám, egyáltalán nem fogad el vizet, a gyermekorvos azt mondta, hogy márcsak naponta max. 2x szoptassak. Dehát a babám éjjel is kiköveteli-szerintem ezért is van még ennyi tejem a fél mellemben is.
2009. okt. 7. 20:14
8/8 anonim válasza:
Egyik ismerősömnél a babának meg volt húzódva a nyaka születésétől fogva -persze nem vették észre, csak az anyuka, amikor nem értette, miért nem akar az egyik cicijéből szopizni. Megnézette, és tényleg ez volt a baj. Gyógytornára jártak, és rendbejött. Addig meg fejt, és később már abból is tudott szopizni a baba. Esetleg érdemes megnézni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!