Mi alapján jegyzitek mrg, hogy melyik mellből kell
szoptatni legközelebb?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon rövid lett az eszem terhesség alatt és nem múlt el eddig :S Azt csinálom, hogy egy szilikon karkötőt cserélgetek a csuklómon. Mindig azon van, amelyik mellemből szoptattam. De néha elfejtem átrakni és akkor megy az agyalás...
meg fogom a cicit és megnézem melyik puhább.. abból evett utoljára.
2011. szept. 1. 13:40
2/12 anonim válasza:
a tied nem is olyan rossz megoldás, még nem hallottam róla :) Én csak az alapján szoktam, hogy melyik mellem a keményebb :D Mert akkor tudom,hogy előtte a másikból szoptattam :))
2011. szept. 1. 13:42
3/12 anonim válasza:
Én is mindig elfelejtettem, a férjem mondta is, hogy majd mindig tesz rá filctollal egy nagy X-et...:) De ez a szilikonkarkötős megoldás nagyon tetszik!:) Ügyi vagy!!:)
2011. szept. 1. 13:43
4/12 anonim válasza:
éreztem a mellemen, hogy melyik van tele
2011. szept. 1. 13:43
5/12 A kérdező kommentje:
:))) Köszi
Csak mondom, akkor van gond, ha elfelejtem átrakni. Olyankor én is tapogatom, hogy melyik a keményebb, de nem mindig tudom megállapítani. Na akkor töröm a fejem...
2011. szept. 1. 13:45
6/12 anonim válasza:
Mivel én minden alkalommal mindkét mellből szoptattam egészen 8 hónapos koráig, sokszor elég nagy zavarban voltam, hogy melyikkel kezdjem. Egy kis csatot csíptettem a melltartó pántjára, hogy melyik cici jön.
2011. szept. 1. 13:48
7/12 anonim válasza:
Én jegyzeteltem...
Ha rövid az eszed, legyed noteszed. :)
Nálam ez vált be. Különben a karkötős változattal kezdtem, de azt is elfelejtettem. :)
2011. szept. 1. 13:50
8/12 anonim válasza:
Én is felírtam:-) Egy csíkos lapra egymás alá jöttek az időpontok, és mellájük a betűk:-) Pl.
7:00 - B
10:00 - J
13:00 - B
Stb...Mára már nincs szükség rá..valahogy megjegyzem:-)
2hónapos 2hetes anyukája
2011. szept. 1. 16:00
9/12 anonim válasza:
Milyen vicces:)Ugyanazok a problemak.Eloszor irtam en is,mostanaba a szopiparnanak arra a felere teszek egy pelust amelyik cicim jon:)Vagy a ferjem mondja!
2011. szept. 1. 22:17
10/12 anonim válasza:
Felírtam a naptárba, vagy abból tudtam, hogy a másik mellen felejtettem a tejfelfogó korongot! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!