Azt hiszem csökkent a tejmennyiség.2 mellből hatékonyabban lehet szoptatni?
Már próbálkozom egy ideje, hogy több tejem legyen, de délutánra/estére már küzd a kisfiam minden cseppért.
Du. már kénytelen voltam 2 mellből szoptatni - az lett a végeredmény, hogy estére alig termelődött valamicske.
Próbáltam fagyasztott tejjel pótolni, de nem fogadja el (máskor sem kellett neki a fagyasztott verzió).
Eddig éjszakánként aludt 10-11 órát, most is sikerült elaludnia.
Szóval, ha áttérek arra, hogy 2 mellből szoptatok, akkor lehet hogy elég lesz a tej neki?
(4 hónapos)
Eddig szuper jól működött 1 mellből - szerintem nem volt tartalék, mert így igazodott eddig a fiam igényeihez.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Persze, hosszabb távon általában mindenki 2 mellből szoptat, kivéve a nagyon bőtejű anyukákat. Szóval ne aggódj, ez a dolgok természtes rendje. Idővel 1 már nem lesz elég, ezért van két mellünk. :)
Addig viszont, amíg át nem áll a rendszer (néhány nap), készülj, hogy kaotikus lehet a dolog, nyűgösebb/éhesebb lehet a babád, neked pedig türelmesebbnek kell lenned. Én a tápszeres pótlást nem javaslom neked, legalábbis nem kapásból, mert csak tovább húzza az átállási időt. Ide írtam, hogy mit javaslok hasonló esetben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Remélem, segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!