Az elektromos mellszívó hatékonyabban szív, mint a kézi?
nekem is az AVENT kézi van, de egy-egy szopi után csak 60-80 ml-t szívok le, erre a célra kiválóan alkalmas, én nagyon szeretem.
a gépit nem ismerem, de állítólag viszonylag olcsón lehet bérelni és akkor ki tudod próbálni.
Én pont ezt a kettőt használtam, kölcsön kaptam őket.
Medela gépivel kezdtem (aki adta, az erre esküdött, ezért cserélte le az avent kézit). Én viszont nagyon szenvedtem vele, és áttértem az avent kézire.
Most nem segítettem sokat, tudom. :) De tény, hogy tök más jön be mindenkinek. Ha van lehetőséged kölcsönözni, akkor próbáld ki, hátha neked is a másik jön be végül. :)
Én először Medela Mini Electric-et vettem, de nagyon erősen szívott és fájt utána a mellem. Ja és mellesleg nem is szívott le sok tejet. Eladtam és Aventet vettem. Nagyon szeretem mert be lehet állítani hogy milyen intenzitással fejjel. Éjszaka meg a kézi változatát használom, hogy ne ébredjen fel a csöppség. De úgy vettem észre hogy a géppel több tej jön le.
Üdv
Nekem Avent gépim van és nagyon meg vagyok elégedve vele.Előtte kézit használtam és mindhatom ég és föld a különbség.A géppeé 20 perc alatt lefejjek 200-250ml.-t
,mig a kézivel 40-50 percig szenvedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!