Holnap 2 hetes a babám. Nagyon kevés, ha 50-60akat eszik meg 3 óránként? Nem szív ki többet, pedig van még tejem. A maradékot lefejem.
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 14:43
1/9 anonim válasza:
Az én babám is ennyiket evett.Én abbahagytam a méregetést.:)Ha nyugodt nem sír,akkor tuti jóllakot.:)
2/9 anonim válasza:
Az én fiam még ennyit se evett:)
Max. 30-40 ml-t és elvolt vele 3-4 órát:)
Úgyhogy ne aggódj, a kicsi pontosan tudja, mennyi kell neki:)
3/9 anonim válasza:
Nekem volt, hogy még ennyit sem evett, mégis nagyon szépen fejlődött. Most 2 és fél hónapos, és most is kevesebbet eszik, mint az átlag. De épp ez az, ez csak egy átlag! Ettől még vannak olyan babák, akik kevesebbet vagy többet esznek! Ha kaja után nyugodt, és hétről-hétre hízik, akkor nincs baj!
4/9 anonim válasza:
hány kilóval született? Az sem mindegy.
5/9 A kérdező kommentje:
3930gramm-mal
és 3 óránként keltem, de nem eszik 90eket
2010. dec. 14. 16:41
6/9 anonim válasza:
Miért méred, hogy mennyit eszik?
7/9 anonim válasza:
Második vagyok, az én fiam is pont ennyivel született, és látod, írtam milyen keveset evett, volt, hogy feleannyit, mint a te babád:)
Ne csináld ezt magaddal, nyugodj meg, hidd el, ő jobban tudja mennyi kell neki! Amíg gyarapszik, és kiegyensúlyozott baba, addig felesleges a mennyiségen stresszelni!
8/9 A kérdező kommentje:
És Ti keltitek a babát 3 óránként, vagy hagyjátok, hogy addig aludjon, amíg akar? Mert az én picim simán aludna 4-5 órákat is.
2010. dec. 14. 20:41
9/9 anonim válasza:
Én 1 hónapos koráig keltegettem őt, (mondjuk picit sárga is volt még akkor) utána már hagytam, ha többet akart aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!