Sokszor érzem úgy, hogy van még bőven tej a mellemben, de a kézi mellszívó nem szív ki többet. Az elektromos jobb lehet ebből a szempontból?
Betti válasza:
Én anyatejleadó vagyok,naponta 1200 ml-t fejek le plusszban.Kipróbáltam többféle mellszívót,először kézit,majd két elektromosat is,egyik sem szívta ki rendesen.Azóta kézzel fejek,200 ml 10 perc alatt lejön,sőt mióta így fejek 600 ml-vel szaporodott a tejem.Csak bele kell jönni és nem lesz minden tejes.De ha nincs hozzá kedved,akkor próbáld ki az elektromosat,bár az sem hiszem,hogy többet le fog szívni.
Üdv
Kérdező,
nem a mellszívóval van a gond szerintem, hanem azzal, hogy a második (többedik) tejleadó-reflexet már nehezebb beindítani! Figyeld csak meg, a szopizó babádnak is tovább tart kiszívnia (megindítania) ezt a hátsó részt, mint az elejét. De ez teljesen normális dolog.
Szerintem, mielőtt súlyos ezreket költenél egy újabb (talán felesleges) gépre, olvass utána a hatékony kézi fejésnek, de legalábbis azt tudd, hogyan lehet kézzel kiváltani/segíteni a reflexet! Lehet, hogy annyi is elég lenne, hogy amikor látod, hogy nem jön már a tej fejés közben, csak rámasszírozol egy kicsit, és pár perc múlva tovább tudnál fejni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!