Avent kézi mellszívó vs Mam kézi mellszívó. Melyik jobb?
Figyelt kérdés
Kézi mellszívót szeretnénk venni Mam vagy Avent márkában?Van valakinek tapasztalata valamelyikben?Szerintetek melyiket érdemesebb megvásárolni?Az árkategória nagyjából ugyanaz.Köszi!2011. máj. 9. 16:05
1/6 anonim válasza:
Mi Avnetet vettünk, semmi bajom nincs vele. Nem tudom, hogy használatban a Mam-os mennyire lehet jobb vagy rosszabb.
Az biztos, hogy az aventosba én még nem csalódtam.
2/6 anonim válasza:
Szia
Nekem is aventos van, és semmi probléma nincs vele. Én szeretem nagyon. A másikról meg még hírből sem hallottam
3/6 anonim válasza:
Szintén kézi aventom van,nagyon jó,szerintem vegyél bátran.
5/6 Alinaaa válasza:
Szülés után kipróbáltam az avent-ot és még aznap futtattam a férjem, hogy vegye meg. Teljes az elégedettség. A másikkal még nem is találkoztam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!