Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg lehet szilikonos...

Tényleg lehet szilikonos mellből is könnyen szoptatni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének, akinek szilikonmelle van, és szoptat vagy szoptatott már.
2011. máj. 17. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem szilikonos a mellem, de védőnő vagyok és az egyik kolléganőmnek volt olyan gondozottja, akinek szilikon volt a mellében és semmi gond nem volt a szoptátásnál.
2011. máj. 17. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mellizom alá(a legtöbbet ide, és nem a mirigyállományba) ültették be az implantátumot akkor tudsz szoptatni.
2011. máj. 17. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy a műtétnél átvágták-e a tejcsatornákat. Ha átvágták, akkor nemigen lesz tejed, mert nem tud eljutni a mellbimbóba.

De mellnagyobbító műtét után még mindig sokkal nagyobb az esély a sikeres szoptatásra, mint a mellkisebbítő műtét után.

2011. máj. 17. 16:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 29 éves vagyok, 2 gyermekem van (6 és 3 évesek), a cicim csúnya lett a szoptatások után. Most szeretném felvarratni és megnagyobbíttatni, de még nem tudjuk, hogy lesz-e harmadik baba, őt is szeretném majd szoptatni!
2011. máj. 17. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Èn 9 èvvel ezelött estem át egy mellnagyobító mütéten,izom alá lett berakva az implantát. Most 5 hónapos a kislányom és teljes eröböl szoptatok még. Semmi gondom nem volt vele...
2011. máj. 17. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:

4 éve volt mellnagyobbító műtétem, 400 köbcentis implantátumok(szóval elég nagy) félig izom-félig mirigyállomány alá. Direkt mondtam a dokinak, hogy majd egyszer szeretnék kisbabát és szoptatni is szeretnék, azt mondta semmi gond, úgyhogy belevágtam.

Most 4 hónapos a babám és ezerrel szoptatok, semmi gond nincs, rengeteg a tejem.

Viszont a cicim már nem olyan, nagyon meglógott és sajnos ez ilyen is marad. Úgyhogy most hatalmas és szó szerint a köldökömig ér melltartó nélkül ha leülök:) Úgyhogy ha már mi sem szeretnénk több babát, akkor újra megcsináltatom (ami nem most lesz,mert még 2 babát tervezünk).

Szóval én a helyedben csak akkor csináltatnám meg ha már tuti nem akarsz szülni. Nem mindenkinek ereszkedik meg a cicije, de az enyém a súlya miatt nagyon megereszkedett, de nyilván nem bánom,mert most a babám és a szopizás a fontosabb.

2011. máj. 17. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!