Van meg olyan anyuka a ki a fogyokura kedveeret valasztotta el babajat 13honaposan?
Szerintem nagyon gáz. A baba az első, nem az alak...
Persze egy évesen már sokkal kevesebb szüksége van az anyatejre, de azért hagyja el, mert szükségét érzi, nem azért, hogy anyuci szebb legyen.
nem gáz. 13 hónapos baba már nagy.
nem is kell 2-3 éves koráig szoptatni.
Szerintem nem gáz, a boldog anyuka az elégedett és kiegyensúlyozott baba "alapja". Ebből ne csinálj lelkiismerti problémát, fantasztikus, hogy eddig szoptattad és ennyi. Aki néhány hétig tud csak szoptatni, majd nekiáll/t/ fogyózni, mert nincs teje, az valószínűleg azt mondja, hogy igen gáz és hogy lehetsz ilyen önző, hogy nem szoptatod vagy 3 éves koráig...:-)
Az én fiam 10 hós, 8 kg van rajtam és a fent említett okokból max. 15 hós korában megkezdem az elválasztást. Eddig megadtam neki a legkalóriadúsabb, vitaminokkal és minden jóval teli anyatejet /vitaminokat is szedtem szoptatás alatt, az is hízlalt/. Hamarosan - 2.5 év után -szeretnék ismét ura lenni a testemnek. Gáz? Valakinek köze egyébként?
én 6 hóig tudtam szoptatni az is kínlódás volt neki is meg nekem is
utána még kellett 3 hó hogy eszméljek és egy éves korára a terhesség előtti indulósúly minusz 5 kg vagyok
én így érzem jól magam, és neki is jó hogy anya belenéz a tükörbe mosolyog és indulhatunk sétálni
nem pedig egy elkeseredett, csadorba bújt, rossz hangulatú anyukája van
ha ez neked fontos, sztem a 13 hó már egyáltalán nem gáz, pláne nem az a 3 csepp tej
hajrá és kitartás
Nekem elfogyott a tejem 10 hósan. Én nem mertem volna elválasztani, de nagyon vártam már titkon a végét.
Az előzőekkel egyetértek, már nagy baba, a Te boldogságodhoz, egészségedhez meg kell, hogy fogyj.
Nem gáz!
Ha nem bírsz a lelkiismereteddel, mozogj sokat DVDre és ne egyél lisztet, zsírt, cukrot!
13 hónapos babát akkor szabad szoptatni, ha abban az anya is örömét leli.
Úgyhogy nem gáz, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!